Maig 2018 #52
Corporatiu

Venda d’immobles – Solvia amplia la seva última campanya després de rebre 3.300 ofertes de compra i tenir-ne 2.200 més en llista d’espera

imagen corporativa Banco SabadellL’última campanya de Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, amb l’eslògan “Per què somies si ho pots comprar”, amplia la vigència de la seva oferta fins al 15 d’agost pròxim, ja que el ritme de la demanda de compradors continua creixent, per atendre les propostes que hi ha a la llista d’espera. D’aquesta manera, les dades mostren en aquest moment xifres pròximes a les 3.300 ofertes de venda, que es sumen també a més de 2.200 esperant ser formalitzades.

Cal recordar que les propostes d’aquesta campanya se centren fonamentalment en immobles de primera i segona residència a la costa, especialment a l’àrea mediterrània, tant d’obra nova com de segona mà. Els usuaris poden trobar tota l’oferta immobiliària de Banc Sabadell a través de la pàgina web www.solvia.es, disponible en anglès i recentment també en rus, i que compta amb prop de 20.000 actius.

Des d’un altre punt de vista, cal incidir en el fet que, en aquesta campanya, els clients que financin entre el 40-60% de la seva compra amb Banc Sabadell es podran beneficiar del 20-25% de descompte sobre els preus ja rebaixats. Hi ha descomptes també lleugerament inferiors per als clients que adquireixin el seu immoble al comptat o amb finançament de l’entitat fins al 80% del seu preu. En aquest sentit, per facilitar la decisió al client, a la pàgina web www.solvia.es s’inclou un simulador la funció del qual és determinar el preu de l’immoble d’acord amb el finançament sol·licitat.

Comprar per invertir
Actualment, més del 30% de les transaccions que Solvia porta a terme tenen com a destinació la inversió, per obtenir rendiment de la posada en lloguer de l’habitatge. Aquestes transaccions es produeixen als immobles de preu més econòmic -menys de 80 mil euros de preu de venda-, amb rendibilitats brutes del lloguer que superen el 6%. Es tracta de compradors que coneixen bé el mercat local de lloguer on adquireixen l’immoble, i amb un bon coneixement del client limiten el risc d’impagament.

D’altra banda, les estadístiques internes de Solvia indiquen que el 15% de les transaccions el 2013 són a estrangers no residents, segment amb tendència de recuperació clara i en què Solvia és pionera en el desenvolupament d’un canal específic dins de les immobiliàries d’entitats financeres. La resta són espanyols o estrangers residents. A més dels compradors anglesos, russos i nòrdics, s’incrementen les transaccions a clients de renda alta procedents de països del nord d’Àfrica, fonamentalment a la Comunitat Valenciana i Múrcia.

Els objectius de Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, per a aquest any 2013 suposen unes vendes de 16.000 immobles, un increment notable respecte a l’any anterior, en què va vendre 13.777 immobles. En tancar el primer semestre d’aquest any, els resultats aconseguits ofereixen un increment interanual del 56% en les vendes, cosa que representa 7.747 unitats per un valor de 1.237 milions d’euros.

<< tornar