Juny 2018 #53
Decoració

Treu el teu costat més viatger amb la decoració travel

decoración travel portadaL’estil travel és una de les tendències decoratives més creatives i originals, ja que es nodreix de tot tipus de cultures i, a més a més, no segueix unes pautes estàtiques establertes prèviament. També dóna llibertat total a l’hora de decidir com volem que es vegi el nostre habitatge. La barreja de colors, textures i objectes decoratius és la clau per aconseguir transmetre un esperit viatger a la llar.

En general, l’ interiorisme temàtic és una tasca una mica dura, ja que requereix seguir, en la majoria dels casos, una línia estètica prefixada i adaptar-hi la nostra llar. Tanmateix, l’estil travel aporta llibertat d’elecció i només necessita que es combinin tots els elements de manera harmònica. D’aquesta manera, haurem d’escollir primer com volem ambientar el nostre habitatge per a, més endavant, decidir quins colors, mobles i objectes s’adapten millor a la nostra llar.

Per aconseguir un ambient més exòtic amb aires tribals, decanta’t pels tons vius i energètics. Si per contra t’inspiren les zones més desèrtiques, són les tonalitats més subtils, com ara el beix, el blanc o els colors torrats, les que t’ajudaran a potenciar aquesta atmosfera.

estilo travel portada

Pel que fa al mobiliari, pots recórrer a mobles senzills o paravents de fusta, que et traslladaran a l’orient llunyà. També pots reaprofitar maletes antigues i de viatge per crear taules de centre o tauletes de nit.

estilo travel mobiliario

Quant als teixits, aposta pels que tinguin motius viatgers, com ara els coixins amb estampats exòtics. Les catifes també són protagonistes i es converteixen uns components clau per crear l’ambient desitjat. Si vols aconseguir una estança amb inspiració persa o índia, decanta’t per les catifes kílim. Una altra opció molt pràctica són les catifes de vinil, que s’adapten a totes les estances de la llar, fins i tot en zones exteriors.

decoracion travel textiles

Els objectes decoratius són el focus d’aquest estil: murals o mapes, en marcs, làmines o vinils decorant parets senceres. Una de les opcions més populars són els mapes personalitzats, que permeten fixar els llocs visitats i rememorar viatges.

mapas

També podem decorar la nostra llar amb objectes que ens recorden l’estètica viatgera, com són màscares tribals, fotografies o postals i altres objectes que recol·lectem en els nostres viatges.

Seguint aquesta línia, les manualitats o els objectes DIY també cobren protagonisme. Els diorames, maquetes petites que representen escenes, estan molt de moda. Els quadres en 3D es creen a partir d’elements naturals o reciclats. La gràcia d’ambdues tècniques és el volum i el realisme que s’aconsegueix en cada creació.

estilo travel DIY

Finalment, és molt important mantenir la màxima quantitat de llum natural possible. Amb tot, pots triar entre el gran ventall de llums de sostre i plafons que reprodueixen avions o vaixells, típics d’aquesta estètica. Igualment, pots optar per llums que recordin diverses cultures del món, des de l’oriental fins a l’africana.

iluminacion_viajes

 

Notícies relacionades

Mix and match, l’art de combinar

Decoració a l’estil boho chic 

<< tornar