Maig 2018 #52
Decoració

Tendències de tardor

moment_solvia_decoracionotoñal

La tardor ja és aquí i és una bona ocasió per redecorar la nostra llar per a una nova estació que prefereix els tons neutres; una estació en la qual els beix i els verds són els reis de la paleta de color. No obstant això, aquesta tardor arriba amb aires renovats i amb un regust especial pels colors forts i vius; una aposta per afrontar el final de l’estiu amb més optimisme. Amb una mica de pintura, els complements i els tèxtils seràs capaç de donar la volta a l’estil d’una casa sense que es dispari el pressupost.

El blanc i el negre continuaran dominant, però, aquesta tardor, complementats amb colors metàl·lics i colors vius. Per estar al dia, barreja plates, coures i daurats amb tons àcids i posa un to marró o terra als teus tèxtils. D’aquesta manera, aconseguiràs que la teva llar tingui un toc més juvenil. Una novetat d’aquesta tardor és la tendència urbana, que busca formes orgàniques, decoracions geomètriques i línies asimètriques. Tot això, evidentment, en blanc i negre amanits amb tons curri i plata que li confereixen un aspecte més industrial.

La part més important de l’esforç per redecorar casa teva aquesta tardor l’hauràs de centrar en els tèxtils. Encara que es continuen posant estampats, aquest any les noves col·leccions es decanten per materials clàssics com ara el vellut. Si vols que la casa respiri més i millor, aposta per les teles menys pesades i amb colors vius. Les finestres també hi tenen un paper important. Decanta’t per les enrotllables, les cortines laminades verticals i els estors. Si vols que la teva llar tingui un aspecte molt més atrevit, aprofita els complements per incorporar blaus, grocs i fúcsies.

La naturalesa es reivindica aquesta tardor com una de les grans muses per decorar les nostres llars. Aquesta tardor es veuran, doncs, els ambients senzills i naturals, ambients que transmeten calma i relaxació. Encara que el minimalisme ho domini tot, sempre tindràs l’opció d’afegir nous colors i estampats a la teva llar. Una fusió que atorgarà a casa teva un plus d’elegància, sofisticació i glamur tardorenc.

<< tornar