Juny 2018 #53
Decoració

T’atreveixes a decorar amb peces de Lego?

SolviaReutilizarLego03La companyia danesa Lego va començar a fabricar els seus famosíssims blocs de joguina per a la construcció fa més de cinc dècades. Des de llavors, aquestes petites peces de plàstic de colors ben cridaners han despertat la imaginació de nens i col·leccionistes. Des de fa temps, a més a més, els blocs de Lego s’imposen amb influència creixent com una original tendència decorativa.

SolviaReutilizarLego02Cada vegada és més habitual trobar habitacions infantils que utilitzen peces de Lego gegants en la decoració. La forma rectangular d’aquests blocs permet que siguin fàcilment imitades en mobles o en objectes per a l’emmagatzematge, encara que també donen molt joc com a murals per a les parets. Per als nens, sobretot si són fans d’aquest joc, pot ser fascinant tenir una habitació temàtica inspirada en l’univers Lego i en els seus ninots. N’hi Ha que s’han animat a utilitzar aquesta idea com a reclam per atreure compradors per a les seves cases.

SolviaReutilizarLego01Una altra tendència, molt més arriscada, és utilitzar les pròpies peces de Lego com a element decoratiu. Ja no es tracta d’un simple joc de nens: fins i tot alguns dissenyadors d’interiors les han introduït en les seves propostes. De les seves ments creatives han sorgit projectes com la barra americana d’una cuina, l’escala d’un entresolat adaptat com a estada infantil o el mur divisori d’una oficina. Encara que la millor idea és de James May, un presentador de televisió britànic que va construir una casa completa amb peces de Lego, inclosos mobiliari i mascota, cosa que li va fer guanyar un premi Guinness. Malauradament, però, la casa va haver de ser desfeta poc després.

Gràcies a la seva gran versatilitat, aquests blocs et donen la possibilitat de construir, amb les teves pròpies mans, qualsevol cosa que se t’ocorri per decorar la teva llar. Només has de deixar volar la teva imaginació i tenir temps. Si navegues per Internet, hi trobaràs molts suggeriments: marcs per a fotos, interruptors, quadres artístics, capsetes, gerros… Alguns legoaddictes s’atreveixen amb taules o fins i tot parets. I tu, t’animes?

FOTOS:

Tiffany Moor en Pinterest

MuralMax Interiors en Pinterest

Geek Decor en Pinterest

Tricia Stream en Pinterest

Kerma Design en Pinterest

The Pouch Place en Pinterest

The thing about Joan

Wynee Lozano en Pinterest

Natalie Meredith en Pinterest

Natalie Meredith en Pinterest

Sonya Chang en Pinterest

 

 

<< tornar