Juny 2018 #53
Solvia Stores

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

imagenEn el seu afany per seguir impulsant un nou model de sector immobiliari, Solvia s’especialitza en intermediació immobiliària a través del projecte Solvia Stores: una xarxa d’agències a peu de carrer on s’ofereixen a clients particulars serveis de venda i de lloguer d’immobles. S’inicia així una nova etapa en la qual la companyia ja no només assessora i acompanya a qui vol comprar un habitatge, sinó també a qui vol vendre’l i/o posar-lo en lloguer amb Solvia.

La decisió de Solvia d’obrir agències reforça dos aspectes. D’una banda, permet a la companyia completar i compaginar la seva estratègia comercialitzadora amb presència física al carrer, però també respon a la inquietud per aconseguir que l’experiència dels seus clients sigui la millor.

Solvia és una marca consolidada, ben posicionada i àmpliament reconeguda tant pels professionals del sector immobiliari com pel client final, que des de 2011 ha venut més de 91.000 immobles a tota Espanya. La voluntat de la companyia sempre ha estat oferir tota la seva experiència: per aquest motiu aposta per un model d’immobiliària en el qual les necessitats dels seus clients són la prioritat.

 

I per garantir que els clients que compren, venen o lloguen un immoble amb Solvia siguin els més satisfets, el paper de les Solvia Stores és fonamental. En aquest sentit, l’objectiu és proporcionar a cada client la tranquil·litat de saber que el seu habitatge serà comercialitzat de forma personalitzada, posant a la seva disposició un assessor personal que l’acompanyarà en tot el procés.

No es tracta només de captar immobles, sinó d’assessorar als clients durant el procés de compra, venda o lloguer oferint un tracte personalitzat i expert. Per això, Solvia ofereix una experiència basada en el compromís, la confiança i l’honestedat.

Per a més informació sobre les Solvia Stores clica aquí.

Notícies relacionades

Solvia arriba a la teva ciutat de la mà de les Solvia Stores

Solvia més a prop dels seus clients gràcies a les seves botigues a peu de carrer

 

<< tornar