Juny 2018 #53
Solvia Stores

Solvia obre el seu primer HUB a Madrid

portad_hubSolvia ha inaugurat el seu primer HUB a Espanya, nau capitana per a la immobiliària situada al barri de Salamanca, en ple centre de Madrid.

El passat mes de maig Solvia va obrir una nova botiga a la Comunitat de Madrid. En concret, en el centre de la ciutat, al número 94 del carrer Alcalá. Aquesta nova Solvia Store, diferent a les que la companyia havia anat estrenant per tot Espanya, és el primer HUB, una nau capitana situada en un dels barris més exclusius de la capital. Amb aquesta inauguració Solvia consolida el projecte Solvia Stores a la regió, on ja compta amb altres tres botigues als municipis de Getafe, Leganés i Alcalá de Henares.

hub_2

A la posada de llarg del HUB, Solvia va presentar el seu estudi “Sentir-se com a casa” en una experiència interactiva que va mostrar les principals emocions que els espanyols desitgen trobar a la seva llar a partir dels resultats extrets d’un estudi realitzat a cinc-centes persones.

hub-3

Els clients que van visitar la Solvia Store de Madrid van poder gaudir d’aquesta experiència durant diversos dies. Així, van descobrir que la principal emoció i/o sensació que els espanyols desitgen trobar a casa seva és disposar d’un espai en el qual estar amb els seus éssers estimats (seleccionada pel 69% dels enquestats). Al mateix temps, van poder seleccionar també les seves preferències, comparar-les amb els resultats de l’enquesta i obtenir un perfil personal amb les fites que els fan “sentir-se com a casa”.

hub_4

Notícies relacionades

En primera persona: coneix la Solvia Store d’Alacant

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

Quins aspectes fan als espanyols “sentir-se com a casa”?

<< tornar