Maig 2018 #52
Solvia Press

Solvia més a prop dels seus clients gràcies a les seves botigues a peu de carrer

stores_blog

Solvia ha fet un pas més en la seva aposta per l’assessorament personal als seus clients. Les botigues Solvia, denominades Solvia Stores, estan concebudes com un espai innovador gràcies al seu trencador disseny i a les diferents zones d’experiència en les quals els assessors personals acompanyaran a totes aquelles persones que volen comprar, però també a les que vulguin vendre el seu habitatge amb Solvia.

Els visitants de les noves Solvia Stores podran descobrir la vocació de Solvia per acompanyar de prop als seus clients oferint-los un profund coneixement del mercat, amb informació rigorosa i transparent, i garantint el compromís, la confiança i l’honestedat per demostrar l’excel·lència en el servei.

La voluntat de Solvia és oferir als seus clients un tracte exclusiu i una experiència de compra i de venda diferent en un ambient confortable. Per això, les noves Solvia Stores compten amb un innovador disseny pensat per al client.

interior_croquis

Zona de Descobriment

En accedir a les Solvia Stores, el client pot veure i analitzar detalladament l’oferta d’immobles que comercialitza Solvia. Amb l’ajuda d’un assessor personal, el client pot registrar-se i, a través de pantalles tàctils, consultar l’ampli catàleg d’habitatges en venda i en lloguer de Solvia. L’assessor, a més a més, acompanya en tot moment resolent dubtes i orienta en el cas que es vulgui posar a la venda o en lloguer un immoble.

Zona d’Experimentació

En aquesta zona, el client pot reunir-se còmodament amb l’assessor personal per exposar les seves necessitats i aquest l’orienta i informa sobre les ofertes que poden resultar-li més interessants. Aquest espai també està dedicat a conèixer en més detall les particularitats dels immobles que comercialitza Solvia.

Zona d’espai personal

Aquesta zona més privada es destina perquè l’assessor pugui informar al client sobre el procés de compra, venda o lloguer d’un habitatge a través de Solvia. Aquí també poden reunir-se per formalitzar tots els tràmits relatius a una compravenda o a la signatura de contractes de lloguer.

Descobreix la teva Solvia Store més propera clicant aquí.

Notícies relacionades

Solvia llança la seva nova campanya ‘Ens importen totes les teves preguntes’

En què consisteix un contracte d’arres

Què cal tenir en compte abans de signar un contracte de lloguer

<< tornar