Juny 2018 #53
Corporatiu

Solvia llança el seu buscador immobiliari a Facebook

Conscient de la importància que actualment tenen les xarxes socials a l’empresa, sent un canal de comunicació i d’atenció al públic fonamental, Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, torna a apostar-hi amb força oferint un nou servei a tots els usuaris de Facebook.

Ara, de manera molt senzilla i ràpida, tens a la teva disposició un buscador immobiliari ple de possibilitats similar al de www.solvia.cat, on pots trobar l’habitatge que desitgis sense sortir de la mateixa pàgina de Solvia a Facebook, la qual supera ja els 5.000 seguidors.

El nou servei compta també amb diferents apartats d’interès, com el Servei d’Avisos, un enllaç on pots visualitzar el darrer número del magazín immobiliari Moment o la possibilitat de contactar-nos a través d’un formulari.

Solvia compta a més amb un servei d’atenció les 24 hores cada dia de la setmana a diferents xarxes socials com Facebook, Twitter i Google+, i té presència activa a d’altres como Youtube i Pinterest.

Trobar l’habitatge dels teus somnis és ara més fàcil que mai, no deixis escapar l’oportunitat!

Per a qualsevol consulta, som a la teva disposició a les diferents xarxes socials, al següent número de telèfon 902 333 131 i també en aquest formulari de contacte.

<< tornar