Maig 2018 #52
Tendències

Solvia estrena nova web

web_cat_portadaSolvia ha llançat una nova web (www.solvia.es/ca) amb l’objectiu de millorar l’experiència dels clients que volen adquirir un habitatge. D’aquesta manera, el nou portal s’ha dissenyat i articulat buscant proporcionar la major satisfacció de l’usuari durant totes les fases del procés de compra d’un habitatge, començant amb la cerca i finalitzant amb el trasllat a la nova llar.

Entre les característiques de la nova web destaquen la seva major funcionalitat en termes de facilitat, utilitat i comoditat en la navegació, però també per la seva imatge i contingut. En aquest sentit, els aspectes més valorats pels usuaris han estat la millora clara en la informació que es mostra en els resultats de cerca i també en les fitxes de cada immoble en les quals ara els elements estan millor situats i disposen de més espai per mostrar fotografies i vídeos.

Noves funcionalitats

Una altra de les principals novetats està en el cercador que permet, a més de l’opció de cerca avançada, localitzar immobles en un mapa i determinar el temps que portaria al client arribar fins a aquest immoble des de la seva ubicació. També destaquen les millores a l’àrea personal de cada usuari, ja que és possible afegir immobles favorits, així com posar-los nota; incloure comentaris o compartir-los en xarxes socials.

web_cat_2

La web de Solvia, a més de ser una dels senyals d’identitat de la companyia, és també un dels seus canals de comercialització més rellevants en disposar d’un gran nombre d’actius de diferent tipologia (residencial, terciaris, sòls, etc.) en venda i comptar amb més de 15 milions de visites anuals. Amb el nou portal, la immobiliària incideix una vegada més en la seva estratègia d’acompanyament personal perquè la companyia és conscient que els clients són cada vegada més exigents tant en termes de qualitat del producte com del servei.

Nous negocis

Aquesta web també recull la nova etapa de Solvia en la qual la companyia posa el seu focus estratègic en assessorar ja no només a qui vol comprar un habitatge, sinó també a aquells particulars que volen vendre’l i/o posar-lo en lloguer. Així, tota la informació sobre aquests serveis està present de forma destacada a la pàgina principal del site.

web_02

Aquesta decisió de Solvia ha motivat l’obertura d’agències immobiliàries en tota Espanya, tant amb botigues pròpies com amb franquícies, amb l’objectiu d’estar més a prop dels seus clients. Els usuaris poden consultar i trobar fàcilment les adreces i els nombres de contacte de les agències de Solvia clicant aquí.

Notícies relacionades

Solvia arriba a la teva ciutat de la mà de les Solvia Stores

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

Franquícies Solvia, un nou model d’intermediació immobiliària

 

<< tornar