Maig 2018 #52
Corporatiu

Solvia crea una nova àrea de Gestió Patrimonial per gestionar els seus vehicles d’inversió en actius immobiliaris

moment_solvia_corporativa_asesoria_extranjero_1Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, ha creat una àrea de Gestió Patrimonial que, a partir d’ara, es responsabilitzarà del disseny i la gestió dels seus vehicles d’inversió en actius immobiliaris. La missió d’aquesta nova àrea de negoci serà generar valor en els seus actius i maximitzar el retorn de la inversió del partícip a través d’un assessorament i gestió integral.

Els directius de Solvia tenen previst iniciar els primers contactes amb inversors institucionals potencialment interessats a invertir en el mercat espanyol durant la pròxima edició de Barcelona Meeting Point, que tindrà lloc, per al mercat professional, entre els dies 29 i 31 d’octubre.

Estand innovador de Solvia al Barcelona Meeting Point

L’estand de Solvia al BMP, amb més de 200 metres quadrats de superfície, comptarà amb una zona comercial i una zona d’innovació clarament diferenciades. Solvia vol aprofitar aquest important certamen immobiliari per fer evident el seu lideratge en el sector, amb una proposta de valor basada en el rigor, la serietat, la professionalitat i la innovació.

El visitant de BMP podrà conèixer els projectes finalistes del Premi Solvia i viure una experiència innovadora a l’estand de Solvia, ja que serà partícip de l’Observatori de l’Habitatge Solvia Innova, amb vuit estacions interactives amb realitat immersiva i impressions en 3D. Tot aquest desplegament tecnològic amb vídeos, jocs interactius i demos permetrà que el visitant conegui la realitat actual de Solvia, juntament amb tendències en l’habitatge i escenaris de futur.

L’atenció a través d’iPad permetrà també deslocalitzar l’atenció més enllà del mateix estand i, d’aquesta manera, oferir al visitant un servei dinàmic i innovador.

<< tornar