Juny 2018 #53
Solvia Stores

Solvia arriba a la teva ciutat de la mà de les Solvia Stores

getafe_2A través de les seves agències, Solvia reforça la seva reconeguda estratègia d’assessorament personal destinada a acompanyar als seus clients durant tot el procés de compra i ara també de venda d’un habitatge.

Durant els mesos d’abril i maig Solvia viatjarà a diferents localitats espanyoles per celebrar l’obertura de les Solvia Stores, les agències a peu de carrer amb les quals la companyia pretén assessorar i acompanyar no només a qui vulgui comprar un habitatge, sinó també a qui vulgui vendre’l o posar-lo en lloguer amb Solvia.

L’inici d’aquesta gira va tenir lloc el cap de setmana passat (1 i 2 d’abril) a Getafe i Leganés, respectivament. En concret, Solvia va instal·lar en l’Avinguda Juan de la Cierva 27 de Getafe i a l’Avinguda de la Reina Sofia de Leganés la seva icònica caseta, continuant així amb la línia de la seva última campanya de comunicació ‘Ens importen totes les teves preguntes’. Les persones que van acudir a aquestes ubicacions van poder gaudir de la caseta de Solvia, especialment els més petits, els qui van donar regna solta a la seva imaginació al decorar-la amb pintures.

Leganes1

Solvia visitarà més ciutats els propers caps de setmana. Revisa les dates i si la caseta de Solvia passa per la teva ciutat, vine a visitar-nos.

Catalunya:

Badalona, dissabte 8 d’abril de 2017

Comunitat Valenciana:

València, dissabte 22 d’abril de 2017 –CC Herón City

Castelló, divendres 21 d’abril de 2017 – CC Salera

 

<< tornar