Juny 2018 #53
Solvia Press

Solvia acudeix al SIMA amb una àmplia oferta d’habitatges de primera i segona residència

Sima_2014_cat–   L’estand de Solvia es presenta com un punt de trobada per a particulars i inversors.

–  Entre l’oferta de Solvia al SIMA destaquen habitatges, de primera i segona residència, en zones atractives.

Solvia serà present al Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA), que se celebrarà a Ifema del 7 al 10 de maig, amb una àmplia oferta d’habitatges tant de primera com de segona residència en diferents comunitats autònomes. A més, Solvia vol donar a conèixer en aquesta edició els serveis d’assessorament per als inversors.

L’estand de Solvia al SIMA 2015 es presenta com un punt de trobada en el qual tant particulars com inversors poden conèixer, de primera mà, l’estoc immobiliari que Solvia té a la venda. Entre les propostes immobiliàries de Solvia per a aquesta edició del Saló Immobiliari de Madrid destaquen habitatges, de primera i segona residència, en zones atractives per al públic visitant: Centre (principalment Madrid, tot i que també hi ha promocions a Valladolid), Andalusia (Almeria, Màlaga i Sevilla), Nord (Astúries i Galícia), Llevant (Alacant, Castelló), Catalunya (Girona i Tarragona) i Illes Balears (Mallorca).

A més, els que visitin aquest espai rebran una gestió professional dins del compromís de Solvia d’oferir un assessorament especialitzat i superior als estàndards habituals del mercat. “Valors com el rigor, la serietat i la professionalitat han estat sempre els senyals d’identitat de Solvia envers els seus clients”, destaca Javier García del Río, director general de Solvia.

Unes premisses que, juntament amb l’experiència de Solvia i la seva capacitat operativa i tecnològica en la migració de carteres d’actius, van ser claus per adjudicar-se la cartera de 42.900 actius de la Sareb el mes de novembre passat. “L’estratègia de Solvia passa per l’extensió de la seva oferta de serveis a tot el cicle immobiliari i la incorporació de noves carteres en gestió”, apunta García del Río.

Entre els serveis que Solvia brinda a inversors hi ha, per exemple, la gestió de carteres de deute, tant amb garantia hipotecària com sense; la valoració de carteres i/o col·laterals, i l’elaboració de plans de negoci.

Solvia també tindrà un paper destacat a la fira perquè participarà en diferents jornades i trobades de debat sobre el futur del sector immobiliari. Javier García del Río, director general de Solvia, ha intervingut en la conferència immobiliària Madrid 2015 en una sessió titulada “El sector immobiliari, part fonamental de la recuperació econòmica”, que ha tingut lloc avui a l’Hotel Hesperia de Madrid. Així mateix, Augusto Montes, director de Comercialització i Transaccions de Solvia, assistirà al fòrum d’inversió que es farà el 6 de maig, a les 10.15 hores, al Centre de Convencions Nord d’Ifema, amb el títol “Identificar valor i assegurar transaccions en un entorn inversor competitiu”.

Hi ha oportunitats de creació de valor en el mercat actual, indica García del Río: “Les oportunitats requereixen anticipar-se al mercat, no focalitzar-se només en actius que ja generen interès per a la gran majoria d’inversors i promotors, sinó detectar noves ubicacions i tipus d’actius els preus dels quals han tocat terra en el mercat i on s’aprecia una incipient recuperació d’indicadors.”

Dins les actuacions que acull el SIMA, Solvia s’ha presentat com a candidata als Premis Asprima-SIMA en la categoria de millor estratègia de comunicació i màrqueting per la seva campanya “Assessor personal”.

 “Solvia et convida al SIMA. Descarrega aquí la teva entrada gratuita 

<< tornar