Juny 2018 #53
Tendències

Solvia acudeix al Barcelona Meeting Point amb una àmplia oferta d’habitatges d’obra nova i segona mà

Post-BMP-obertura-mida-okSolvia estarà present a la 21ª edició del Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point (BMP) que tindrà lloc del 18 al 22 d’octubre al Pavelló 8 de Fira de Barcelona. 

Els assistents que visitin l’estand B-225 de Solvia al Barcelona Meeting Point podran conèixer l’ampli catàleg d’habitatges d’obra nova i de segona mà, tant de primera com de segona residència. A més, comptaran amb l’atenció d’un equip de professionals experts que assessoraran a tots els visitants que desitgin informació sobre els immobles que comercialitza la companyia.

Entre totes les promocions que Solvia oferirà al BMP, destaquem el residencial Badalona Pompeu Fabra, un edifici de nova construcció en ple centre de Badalona amb 25 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris, àmplies terrasses, piscina comunitària, acabats de primera qualitat i instal·lacions d’alta eficiència energètica.

Post-BMP-piscina-Benet-CortadaUna altra de les propostes d’obra nova és el residencial Benet Cortada situat a Sant Cugat del Vallès, a només 15 minuts en cotxe de Barcelona. Aquest complex disposa d’una àmplia zona comunitària amb jardí i piscina i els seus habitatges, amb superfícies d’entre 106 m2 i 120 m2, compten amb acabats de primera qualitat i instal·lacions d’alta eficiència energètica.

Post-BMP-Benet-Cortada-obertPels clients que estiguin buscant un habitatge a la costa, Solvia presentarà al BMP Mirador del Maresme, una promoció situada a Mataró, a primera línia de mar i al costat del port nàutic i el centre comercial del municipi. Es tracta d’una futura edificació de 97 habitatges de 2, 3 i 4 habitacions amb acabats de primera qualitat i amb opció de personalitzar tant els materials com la distribució (segons la tipologia dels habitatges).

Mirador-del-Maresme-BMP_837x436El Saló Immobiliari Barcelona Meeting Point estarà obert al públic de dimecres a dissabte, de 10h a 20h, i diumenge de 10h a 15h. Si desitges assistir-hi pots descarregar la teva entrada aquí.

stand SolviaNotícies relacionades

La teva nova llar està a SIMA 2017: coneix l’àmplia oferta d’habitatges que Solvia presentarà al saló immobiliari

<< tornar