Juny 2018 #53
Decoració

Renova la teva llar amb mobles de cartró

muebles_carton03T’agradaria renovar el mobiliari de casa teva sense gastar-te gaire diners? No ho dubtis: els mobles de cartró són la millor opció. A més de ser econòmics, són una tendència de moda.

Els dissenyadors més innovadors s’atreveixen amb aquest material per oferir tot tipus de possibilitats decoratives: prestatgeries, taules, sofàs, llits, cadires, xemeneies… Qualsevol element pot ser reproduït en cartró. Es presta per fer realitat propostes de disseny realment creatives; fins i tot pots decorar una oficina completa.

Un altre avantatge del cartró és que es tracta d’un material ecològic. Quan et cansis dels teus mobles, els podràs reciclar sense fer cap mal al medi ambient. A més a més, el cartró és molt lleuger, que no vol dir que sigui poca cosa: si el que et preocupa és la seva fortalesa, et pots oblidar del problema. Si el moble està ben dissenyat i construït, el cartró respondrà amb la resistència necessària.

Si ets amant del bricolatge o de les manualitats, t’agradarà saber que a la xarxa pots trobar patrons i instruccions per muntar els teus propis mobles de cartró. Gràcies a ells, el procés de renovar casa teva es convertirà en una experiència divertida. Quins altres arguments necessites per convèncer-te?

 Informació: Casas Restauradas

http://www.casasrestauradas.com/decorando-tu-casa-con-muebles-de-carton/

Fotos: Cardboard Furniture a Pinterest

http://www.pinterest.com/landguy/cardboard-furniture/

<< tornar