Juny 2018 #53
Solvia Stores

Raons per acudir a les Solvia Stores quan es necessita comercialitzar un habitatge

Torrejon_837x436Gestionar adequadament la compra, venda o lloguer d’un immoble no és una tasca fàcil. Per això, Solvia posa a disposició dels seus clients les Solvia Stores, un espai on professionals immobiliaris proporcionen l’assessorament i l’ajuda necessaris durant tot el procés de compravenda o lloguer d’un habitatge.

Solvia ha reestructurat la seva xarxa comercial obrint tendes físiques en tot el territori espanyol. Actualment, la companyia compta amb Solvia Stores a Andalusia, Comunitat Valenciana, Madrid, Catalunya, Astúries, Murcia, País Basc i Balears. D’aquesta manera, Solvia pretén complementar la seva estratègia comercialitzadora amb presència física al carrer, però també respondre a la inquietud que te la companyia per estar més a prop dels seus clients.

Solvia-Stores_3_837x436Quins serveis ofereixen les Solvia Stores?

Les Solvia Stores són un centre integral d’intermediació basats en l’atenció individualitzada. Una aposta pel servei proper i personalitzat al client, de la mà de l’assessor personal.

Des de l’inici de la cerca fins a la formalització de la venda o quan el client trobi aquell habitatge que necessita, un grup d’assessors personals experts i coneixedors de les particularitats del mercat l’acompanyen en tot moment oferint un servei pròxim, de qualitat, i treballant amb les eines que promouen un procés eficaç i que compleix amb totes les garanties.

Tot això amb l’aval d’una marca consolidada i reconeguda, amb visibilitat en portals i una àmplia cobertura comercial.

Si desitges conèixer tot el que Solvia pot fer per a tu clica aquí.

Notícies relacionades

Beneficis de vendre una casa amb assessor personal

10 raons per les quals és important acudir a un assessor immobiliari

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

<< tornar