Juny 2018 #53
Assessor

Quins passos has de seguir abans de posar la teva casa en venda

Preparar l’habitatge, recopilar tota la documentació, decidir un preu de venda adequat… A Solvia som conscients de la complexitat que suposa posar un habitatge a la venda, per això, t’ajudem des de l’inici del procés oferint-te un assessorament professional de la mà d’assessors experts.

Si has decidit vendre la teva casa has de saber que abans d’iniciar la seva comercialització hauràs de realitzar una sèrie de passos:

Recopilar tota la documentació
Abans de res, has d’assegurar-te que disposes de tots els documents necessaris per comercialitzar la teva llar. Alguns com el certificat d’eficiència són necessaris en el moment de publicar l’anunci, altres com l’escriptura, la cèdula d’habitabilitat, el certificat de la comunitat de propietaris o el darrer rebut de l’IBI són necessaris durant el procés de venda o en la fase de formalització.

Valorar el preu de l’habitatge
Per determinar el valor d’un habitatge és imprescindible tenir un coneixement en profunditat del mercat, de la zona on es troba l’habitatge, dels índexs de preus d’habitatges similars al teu, etc. Per això, a Solvia t’assessorem perquè puguis posicionar al millor preu el teu immoble amb l’ajuda de l’eina exclusiva Solvia Price Index©, que integra tot el coneixement del mercat i propi.

Preparar l’habitatge
D’altra banda, abans d’anunciar l’habitatge també es recomana identificar les característiques que el fan més atractiu per a potencials clients. En aquest sentit, a Solvia visitem la teva casa i t’ajudem a detectar els seus punts forts. A més, t’assessorem perquè sàpigues com posar-la a punt de cara a possibles visites.

Determinar el temps de venda
Per últim, abans de posar l’habitatge a la venda és precís tenir clar de quin temps disposes i si t’urgeix o no vendre. En aquest sentit el temps és imprescindible perquè puguem establir una estratègia de comercialització que s’ajusti a les teves necessitats.

A Solvia, oferim als nostres clients el Pla de Venda Personalitzat que inclou tots els serveis i eines necessàries per ajudar-te a vendre el teu habitatge de forma més àgil i eficaç.

Notícies relacionades

Què has de valorar si et planteges vendre un habitatge

Beneficis de vendre una casa amb un assessor personal

Com preparar un habitatge per a la seva comercialització

Guia per reformar un habitatge abans de vendre’l o posar-lo en lloguer

<< tornar