Juny 2018 #53
Assessor

Quin és el paper de l’intermediari immobiliari?

asesor_intermediarioUn agent immobiliari no només comercialitza habitatges. També acompanya al client en tot el procés de compravenda gestionant tots els tràmits administratius i oferint un assessorament proper i expert.

Un intermediari immobiliari ja no es concep com un simple venedor. La tasca de l’agent va molt més allà de la simple gestió i/o supervisió de tots els aspectes lligats al procés de compravenda. Un agent immobiliari, a dia d’avui, ha d’escoltar i atendre les necessitats de cada client i acompanyar en tot moment oferint un assessorament personalitzat i expert. A més a més, ha de facilitar totes les gestions administratives i ha de preocupar-se de que tot el procés de compravenda conclogui amb èxit, oferint així un servei integral basat en la confiança, la seguretat i la transparència. En definitiva, la seva missió és aconseguir que el client tingui una experiència de compra o de venda absolutament satisfactòria.

D’entre les habilitats d’un bon agent immobiliari destaquen la capacitat d’escoltar i de sentir empatia. Posar-se en la pell de cada client és vital per entendre quines són les seves necessitats i les seves motivacions. Per assolir-ho, l’agent ha de preguntar al seu client quin tipus de llar necessita, on vol residir i amb quin pressupost compta, entre altres qüestions.

L’assessor ha de tenir un coneixement exhaustiu no només del mercat immobiliari sinó de la zona en la qual opera. Per això, requereix d’una formació específica i continuada que li permeti conèixer les tendències del sector i les particularitats de cada regió. D’aquesta manera podrà detectar oportunitats, realitzar valoracions rigoroses dels immobles i transmetre als seus clients informació detallada sobre les característiques tècniques i jurídiques dels immobles que comercialitza.

D’altra banda, un bon agent resol tots els dubtes i s’encarrega de gestionar i agilitar tots els tràmits burocràtics associats a la compravenda d’un habitatge com per exemple el contracte d’arres o l’escriptura.

A Solvia sempre hem apostat per oferir un servei de màxima qualitat i amb clara una orientació al client. Per això, Solvia ha estat pionera en introduir les pràctiques i els criteris d’intermediació més moderns i innovadors del sector. Una veritable aposta pel servei proper i personalitzat al client de la mà de l’assessor personal, la figura clau del model de negoci de Solvia.

Notícies relacionades

10 raons per les quals és important acudir a un assessor immobiliari

Què es necessita abans de signar el precontracte de compravenda d’un habitatge

Avantatges d’acudir a l’assessor personal de Solvia

 

<< tornar