Maig 2018 #52
Decoració

Prepara’t per rebre Sant Valentí a casa

S’acosta Sant Valentí i, tot i que és un bon dia per fer un sopar romàntic en un restaurant, una opció molt més íntima, i molt més econòmica, és traslladar aquesta atmosfera romàntica a casa. Si vols celebrar un gran dia dels enamorats en el teu propi terreny, et proposem algunes idees per tal que, d’una manera ben senzilla, omplis casa teva de cors i d’aquella sensació càlida que només pot oferir l’amor.

Aposta pels cors

Són un clàssic, sí, però els clàssics ho són per alguna cosa. Els cors són el símbol de l’amor romàntic i, per això també, un element imprescindible en la teva decoració de Sant Valentí. N’hi ha per a tots els gustos i de tots els formats i materials possibles, perquè els triïs del teu propi estil. Des de col·locar cors de paper o de feltre fins a regalar a la teva parella una composició de fotos vostres en un marc en forma de cor. De papiroflèxia, organitzats en garlandes, naturals fets amb branquetes o amb algun missatge escrit… També pots fer manualitats! Amb paper de diari, unes tisores, fil, un motlle de cor i pintura vermella o rosa, pots crear una garlanda de cors amb un toc modern. Amb corrector blanc hi pots escriure a sobre, per exemple, la paraula LOVE. És impossible ser més tendre!

Una altra opció de fer-t’ho tu mateix, amb els cors rul·los. Per fer-los necessitaràs: cartró o cartolina, cola o cinta adhesiva, fil, tisores i un llapis. Talla unes quantes tires de cartolina, del gruix i la llargada que vulguis (això determinarà la mida dels cors). Fes servir el llapis o qualsevol element similar per enroscar els dos extrems de cada tira de cartolina, fins a aconseguir l’efecte de rul·lo. Després, plega la tira per la meitat i… ja tens el teu cor!

Després pots unir els rul·los amb cola i penjar el cor, sol o en filera amb altres cors de paper. Pots combinar colors i mides: fes servir el fil per unir-los i penjar-los on vulguis.

Ja saps, deixa volar el teu costat més somiador i… feliç Dia dels Enamorats!

<< tornar