Juny 2018 #53
Decoració

Prepara la teva casa per la tornada a l’escola

cole_portadaAmb la fi de les vacances i l’inici de les classes toca posar ordre a casa i preparar els espais per començar el curs escolar amb bon peu. Amb aquestes senzilles idees de decoració aconseguirem il·lusionar als més petits i fer de la nostra llar un lloc més agradable i confortable.

Treu partit al rebedor

Un espai a vegades poc utilitzat però que pot resultar molt útil per emmagatzemar els objectes que els nens utilitzen quan tornen de l’escola. A més dels típics penjadors podem habilitar un moble d’emmagatzematge amb calaixos oberts a la vista per situar les motxilles i les bosses d’esport. També podem disposar de bols de ceràmica, fusta o plàstic perquè cada integrant de la família dipositi els seus objectes personals, des de les claus fins a les targetes de transport o petites joguines que atresoren els nens i que acaben rodant per tota la casa. El lema que podem seguir en aquest nou curs és “un lloc per a cada cosa i cada cosa al seu lloc”.

recibidor1_californiaclosets

Més espai per a l’estudi

Després de més de dos mesos de vacances toca tornar a les obligacions i una habitació desordenada no afavoreix ni els bons hàbits ni la concentració en l’estudi. Per això, la zona de jocs s’haurà de limitar i ordenar mitjançant caixes que ens serveixin per emmagatzemar les joguines i tots els gadgets tecnològics. També podem situar un escriptori amb flexo a l’habitació perquè els nens puguin fer els deures còmodament.

Encara que no és temps de realitzar el canvi d’armari sí que ha arribat el moment de col·locar en primer terme la roba i els utensilis que s’utilitzaran per anar al col·legi. Mobles oberts amb la roba diària i els estris a la vista facilitaran els difícils matins dels primers dies.

La cuina, el centre de la casa

El concepte de cuina oberta ha modificat positivament la relació dels integrants de la llar i ara són moltes les famílies que utilitzen aquest espai no només per cuinar o menjar, també per realitzar altres activitats com repassar els deures. Només fa falta establir una petita àrea a la cuina on podrem supervisar les tasques dels nostres fills. La nevera, per la seva part, es pot convertir en el suport dels horaris escolars i de les obligacions de tota la família.

© Mark Lund

© Mark Lund

Notícies relacionades

Claus per tenir una habitació infantil ordenada

Com habilitar un escriptori en qualsevol racó

DIY: decora el material escolar amb els teus fills

 

<< tornar