Juny 2018 #53
Decoració

Prepara la terrassa per al bon temps

Amb l’arribada de l’estiu i del bon temps, els espais exteriors cobren protagonisme i es converteixen en els llocs més concorreguts dins de la llar. Reunions amb amics, sopars en parella, celebracions a l’aire lliure… Aquesta temporada treu el màxim partit a la teva terrassa amb els nostres consells de decoració d’exteriors.

Aquest estiu són tendència els tons clars i neutres –blancs, grisos i les tonalitats sorra-, molt resistents a l’exposició solar. Encara que també podem jugar amb colors més vius com ara el taronja o el verd, que donaran energia als espais.

Quant al mobiliari, les peces a base de fusta de teca, ratà, vímet o bambú donaran un toc eco-chic al lloc. Aquest parament serà més actual amb una estructura d’alumini o acer inoxidable incorporada.

Pales

Si tenim una terrassa àmplia, podem recórrer als palès per crear zones de descans tipus chillout. També podem habilitar zones d’ombra mitjançant tendals, pèrgoles o cortines i zones tipus solàrium amb cadires i hamaques per gaudir del soll.

mobiliario

La incorporació de teles, a joc amb la resta de la decoració, transformarà qualsevol ambient exterior. Per evitar el desgast del mobiliari, podem optar per cobrir sofàs i cadires amb teixits i coixins elaborats amb materials impermeables.

Foto 3

Pel que fa a la il·luminació, aposta per llums o garlandes de llums per crear ambients càlids i agradables. Les espelmes disposades per tota la terrassa seran el complement perfecte per als sopars d’estiu amb amics i familiars.

Foto 5

Finalment, es pot afegir alguna composició floral i vegetal tenint en compte l’orientació del lloc. En jardineria es barregen les flors de temporada com ara les petúnies, les begònies i els geranis amb les plantes aromàtiques com són la menta, la saba i l’alfàbrega. I si les dimensions ho permeten, els arbres fruiters aportaran frescor a la teva terrassa.

Foto 6

 

Notícies relacionades

Com decorar la teva terrassa o balconada

Com preparar el teu jardí o terrassa per la tardor

Decora el teu jardí per l’estiu

<< tornar