Juny 2018 #53
Corporatiu

¿Per què es el moment de comprar la teva casa de vacances?

comprar una casa de vacacionesLa compra del segon habitatge és una opció d’inversió, una segona residencia que podem fer servir, a més a més, per gaudir d’unes vacances a la platja o a la muntanya.

Perquè a tots ens agrada gaudir de les vacances, i és que la geografia espanyola té unes possibilitats excel·lents, tant per a aquelles persones que busquen relax i descans com per a aquelles que prefereixen fer activitats esportives i aquàtiques.

Gaudir de la platja és una de les opcions majoritàries. Costa del Sol, per exemple, compta amb més de 160 km de platges, una mitjana de 3.000 hores de sol a l’any i unes temperatures mitjanes anuals de 17ºC, per la qual cosa és una oportunitat perfecta per gaudir al màxim la teva estada.

No deixis passar l’oportunitat de passar-ho bé gràcies a meravelloses sobretaules a la terrassa, migdiades al teu sofà favorit o bé contemplant el mar des de la finestra. Avui pots començar a forjar aquests records a la teva segona llar.

A Solvia disposem d’una gran oferta immobiliària tant de mar com de muntanya i per molt menys del que imagines. Entra a Solvia.cat comenta a gaudir-ne avui mateix.

<< tornar