Juny 2018 #53
Corporatiu

Oportunitats Solvia d’obra nova

Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, posa a disposició teva una variada oferta d’immobles d’obra nova, amb habitatges des de 69.000 euros. Una oportunitat única per trobar l’habitatge que estàs buscant .

Et presentem  una selecció de 3 d’aquestes promocions:

Habitatge a  ALCALÁ DE HENARES –  Madrid –  des de 154.5900 €  Obra en construcció

Habitatges molt ben comunicats en una urbanització tancada, control d’accés, piscina,  pista de pàdel, zona de jocs infantils i zona enjardinada.

MOMENT_SOLVIA_Alcala_03

Habitatge a  SAN ROQUE  – Cadis – des de 69.000 € Obra acabada

Magnífics habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris a la zona de Puente Mayorga, a menys de 300 metres de la platja i amb vistes espectaculars a la badia.

MOMENT_Solvia_post_nuevas-construcciones

Habitatge a HUERTA DE SANTA ISABEL  – Còrdova – des de 138.000 € Obra en construcció.

Habitatges de  2, 3 i 4 dormitoris i 2 banys, ubicats a la zona de creixement de la ciutat, a prop del nou centre comercial i als peus de la serra cordovesa.

MOMENT_SOLVIA_Cordoba_01

Les millors oportunitats s’acaben aviat. Afanya’t a accedir a Solvia.cat i fes realitat la teva oportunitat! 

I si encara no l’has trobada, recorda que Solvia posa a disposició teva un assessor personal per ajudar-te a localitzar l’immoble que s’ajusta millor a les teves necessitats, informant-te de les millors oportunitats, orientant-te sobre el finançament i explicant-te les gestions per portar a terme la compra. Així trobar la teva oportunitat serà més fàcil que mai.

 

<< tornar