Juny 2018 #53
Corporatiu

Oportunitat: Lofts, oficines i locals a Ciutat Gran Túria (València)

Solvia ha iniciat la comercialització en règim de lloguer de la promoció Ciutat Gran Túria, a València.

Un nou concepte on s’ubiquen lofts, locals i oficines pensades com a espais ple de llum i moltes possibilitats. Un projecte immobiliari i arquitectònic avantguardista.

Aquest complex disposa de zones comunitaries enjardinades amb piscina i servei de seguretat les 24 hores, amb una gran selecció de tipologies constructives per a què s’adaptin a totes les necessitats : amb jardí privat, amb terrassa, o inclús amb la possibilitat d’àtics amb solarium. La superfície mitjana és de 70m2 per als lofts.

Les oficines ofereixen grans espacis per albergar empreses de diferents mides, ja que compta amb sol i sostre registrable per adecuar-se a totes les necessitats.

GranTuria05

El projecte és versàtil, flexible i modulable. Pel que fa a mides, es poden llogar des d’uns 70 m(un mòdul) fins a plantes senceres.

La seva situació és estratègica dins la ciutat de València, a 10 minuts del centre, i enllaça amb la xarxa d’autovies, la ronda de circumval·lació de València V-30 i amb comunicacions directes amb el port de València, la fira de mostres i l’aeroport de Manises.

La seva ubicació al barri de Patraix, al sud-oest de la ciutat, permet una ràpida comunicació, ja sigui amb el transport privat o utilitzant el transport públic (línia 70 de l’EMT). En l’àrea d’influència més pròxima hi ha l’Hospital General, la UNED, la Nueva Fe, així com el complex administratiu de les noves conselleries.

GranTuria03

Davant de Ciutat Gran Túria hi ha el Centre Comercial Gran Túria, que compta amb un hipermercat, cinemes, botigues i restauració. En els pròxims mesos està previst fer una important remodelació d’aquest centre comercial, que el convertirà en un referent per a la ciutat de València.

Visita Solvia.cat i descobreix aquesta oportunitat.

<< tornar