Juny 2018 #53
Corporatiu

Nova campanya Solvia

Solvia llança a partir d’avui, 14 de febrer, la seva nova campanya, en què posa a disposició teva un Assessor Personal que t’ajudarà a localitzar d’immoble que s’ajusta millor a les teves necessitats, informant-te de les millors oportunitats, orientant-te sobre el finançament i explicant-te les gestions per dur a terme la compra.

Perquè les oportunitats immobiliàries existeixen, però descobrir-les no és una tasca fàcil. Consulta-ho amb el nostre Assessor Personal perquè aquesta oportunitat esdevingui finalment la teva oportunitat.

Tots els immobles seleccionats per a aquesta campanya, vigent fins al 30 d’abril, els pots consultar al portal immobiliari www.solvia.cat.

Els descomptes aplicats poden arribar fins al 25%. Un simulador de preus disponible al web t’ajudarà a conèixer el preu final de cada immoble, en funció del tipus de finançament escollit pel client.

Les millors oportunitats s’acaben. Accedeix ja al portal. Trobaràs tots els immobles seleccionats de la campanya a la icona “ Aquesta oportunitat passarà”.

<< tornar