News

Estar al dia de les novetats immobiliàries, de les tendències del sector, així com de les nostres campanyes i serveis al client. És la nostra selecció de notícies sobre el més nou en habitatge.

Febrer 2014 #9

17 maig, 2018

Cocooning: com a casa, enlloc

Descobrim el cocooning, una tècnica decorativa per crear espais que convidin al recolliment. Utilitzant elements i solucions decoratives concretes convertirem una llar en un autèntic refugi.

El cocooning existeix des de la dècada dels anys 90. Es tracta d’un terme creat per Faith Popcorn, consultora de màrqueting especialitzada en branding i ‘caçadora’ de tendències, qui va definir el terme com una proposta per convertir una casa en un refugi on sentir-se més a gust.

El cocooning aplicat a l’univers domèstic promou el plaer de la vida a casa, amb focus en elements que permetin relaxar-se i gaudir d’un entorn més agradable i acollidor; els cocooners se centren en la llar i la vida en família, per sobre de la vida a l’exterior, fomentant la convivència de portes endins, organitzant dinars, sopars i diferents activitats al costat de la família i amics, sessions de cinema, tardes de jocs de taula, etc.; fins i tot decideixen treballar des de casa, sempre que la professió els hi permeti, en un ambient més relaxat, informal i confortable.

A la sala
La sala d’estar es converteix en l’autèntic cor dels ambients cocooning. És l’espai perfecte per compartir i en el qual es duen a terme la major part d’activitats de la llar. Per aconseguir una sala d’acord amb aquest estil serà necessari prestar especial atenció a la zona de seients, sofàs, butaques i chaise longues. Han de ser peces més confortables, toves i de teixits molt agradables, com el vellut, per exemple, un tipus de tela de tendència que aporta una textura suau, més acollidora. Els coixins es converteixen en elements essencials: farciments de plomes i confeccionats amb teles orgàniques, t’ajudaran a crear un ambient més recollit i 100% confortable. En els mesos més freds de l’any, afegeix mantes de pèl o llana tricotada de punt gruixut i, a la primavera o estiu, complements tèxtils més frescos, però igualment acollidors, com el lli rentat o el cotó; solucions per dissenyar un espai més acollidor.

Tonalitats càlides
Pel que fa als colors, decanta’t per tonalitats càlides inspirades en la naturalesa, com verds secs, ocres o marrons, combinats amb tonalitats neutres, com blancs, grisos o tons pedres, gammes cromàtiques que generen més sensació de comoditat i recolliment. Durant els mesos de primavera o estiu pots afegir alguns detalls més frescos en tons blaus, verds clars o grocs per dissenyar espais més alegres, perquè els ambients siguin també confortables, fins i tot quan les temperatures són més altes.

Mobiliari rústic
Utilitza mobiliari essencialment d’estil rústic, alguns elements reciclats i peces o accessoris artesanals, al costat de mobles més funcionals de tall contemporani, de manera que cada habitatge adquireixi l’estil i funcionalitat que requereix aquest particular estil decoratiu, en el qual es promou la vida a la llar, creant autèntics refugis vitals.

El menjador i la cuina
El menjador també es converteix en una zona fonamental en els ambients cocooning. La taula de menjador s’utilitza diàriament, per menjar, sopar o treballar i, si hi ha nens a casa, fer els deures, jugar o dibuixar. Mentre l’utilitzem, la televisió o els telèfons mòbils han de quedar relegats a un segon terme, sempre apagats o allunyats, per evitar possibles distraccions i crear un ambient més familiar i comunicatiu. Utilitza cadires més confortables, entapissades o de dissenys ergonòmics, que convidin a romandre asseguts, conversant. La cuina, sigui d’estil rústic, actual o tradicional, adquireix més rellevància, especialment aquelles que estan obertes a la sala i menjador. La família participa en les tasques diàries per cuinar, recollir o simplement xerrar. Tria materials càlids com la fusta pel mobiliari de la cuina al costat d’altres materials i propostes que aportin la funcionalitat que requereix aquest tipus d’espais.

Aprofita també qualsevol racó per dissenyar una zona de relaxació, com si fos un petit chillout i així convertir la teva llar en un autèntic refugi: només necessitaràs incorporar un balancí, una butaca penjada del sostre o un matalàs i alguns coixins decoratius, per crear el teu racó de desconnexió favorit.

Petits detalls
Presta especial atenció als petits detalls, fins i tot a les olors: utilitza perfums de la llar en forma d’espelmes perfumades, sprays, mikados o vaporitzadores amb olis essencials, para aromatitzar tots els racons. A l’estiu tria aromes més fresques, florals o cítrics, com l’espígol o la flor de taronger i, a la tardor o hivern, perfums més intensos i dolços, la canyella, vainilla o les aromes amanerades com el de fusta de cedre, amb els quals aconseguiràs crear espais més acollidors i suggeridors.

Notícies relacionades

Idees per vestir la teva llar amb flors

Claus de la decorció wabi-sabi: la bellesa de la imperfecció

5 propòsits per decorar la teva casa el 2018

Com ha de ser un dormitori per descansar de veritat

Com habilitar un escriptori en qualsevol racó

16 maig, 2018

Quins tràmits cal fer quan es ven un habitatge

Al moment de formalitzar la compravenda d’un habitatge és important tenir en compte una sèrie de tràmits perquè el procés es desenvolupi de manera rigorosa.

A l’hora de realitzar la transacció d’un habitatge, el venedor ha de disposar de tota la informació jurídica i documentació de l’immoble en regla. Aquestes dades són indispensables per formalitzar la compravenda davant notari. No obstant això, hi ha altres qüestions relacionades amb el procés de formalització que el venedor i el comprador han de conèixer.

Informació i documentació de l’immoble
El venedor necessita, en primer lloc, el títol de la propietat que li acredita com a propietari de l’immoble. També una còpia de l’escriptura notarial de l’habitatge. En segon lloc, el venedor ha de disposar de l’últim rebut de l’impost sobre béns immobles (IBI) per traspassar aquest impost al comprador, qui haurà d’abonar-ho a l’any següent que es formalitzi la compravenda. El venedor també ha de tenir del certificat d’eficiència energètica de l’habitatge, un document que aporta informació sobre les característiques energètiques de l’immoble i que certifica el grau de consum energètic de l’immoble. En algunes comunitats autònomes com per exemple Catalunya, el venedor ha de presentar la cèdula d’habitabilitat per garantir que l’immoble és apte per ser habitat per persones. A vegades també se sol·licita una còpia dels estatuts de la comunitat per informar el comprador de les normes de convivència que regeixen la comunitat de veïns.

De forma opcional, el venedor pot aportar una nota simple de l’habitatge expedit pel Registre de la Propietat per informar el comprador de la situació jurídica de l’habitatge. D’aquesta manera, es verifica la titularitat de l’immoble i informa de l’existència o no de possibles càrregues o gravàmens associats a l’immoble. El comprador també pot sol·licitar la nota simple directament al Registre al·ludint a l’interès de comprar l’habitatge.

Dades personals
El venedor i el comprador han de poder acreditar-se al moment de formalitzar la compravenda i disposar de la seva documentació (DNI, NIF o passaport) en vigor perquè el notari la comprovarà i reflectirà en qualsevol document jurídic que redacti. En el cas que la compravenda s’efectuï mitjançant una persona apoderada ha de ser aquesta qui presenti el seu document d’identitat i un document de cessió de poders per formalitzar la compravenda.

Contracte d’arres
Abans de formalitzar la compravenda de l’habitatge i com a garantia de compliment per ambdues parts, es pot realitzar un contracte d’arres que compromet tant al comprador a comprar l’habitatge com al venedor a vendre-la en un termini de temps concret i sota unes condicions pactades per les dues parts. En aquests casos, el comprador sol avançar una quantitat de diners com a garantia d’aquest acord.

Escriptura pública
Una vegada efectuades les arres -si n’hi hagués- s’ha d’acudir a un notari per signar l’escriptura pública de l’habitatge. Aquest pas és necessari per poder inscriure l’acord de compravenda en el Registre de la Propietat, un tràmit que el notari valida legalment.

El notari és responsable de llegir el text de l’escriptura i explicar-ho al comprador i venedor. També s’encarrega de revisar i verificar que tota la documentació presentada és vàlida. El notari comprova que no existeixin càrregues sobre l’habitatge i llegeix els apartats referents a la distribució de les despeses entre la part compradora i venedora, així com les clàusules de la hipoteca si s’ha recorregut a finançament.

Pagament de despeses i impostos
Després de la signatura de l’escriptura davant notari arriba el moment d’abonar els imports corresponents a les despeses i impostos associats a una compravenda. Els desemborsaments que ha de satisfer el venedor són: l’impost de plusvàlua municipal, l’impost sobre béns immobles de l’any en curs, les despeses de cancel·lació d’hipoteca –si n’hi ha– en el Registre de la Propietat perquè l’habitatge quedi lliure de càrregues, la declaració del guany en la renda de l’any següent i els honoraris de l’agència si s’ha realitzat la venda amb un intermediari.

El comprador, per la seva banda, ha de satisfer les despeses de notaria, la inscripció de l’escriptura en el Registre de la Propietat, l’impost dels actes jurídics documentats per formalitzar la compravenda, les despeses de gestoria i el canvi de titularitat dels subministraments. El comprador també ha d’abonar l’impost sobre les transmissions patrimonials si la casa és de segona mà o l’IVA si l’habitatge és de nova construcció.

Notícies relacionades

Quina documentació es necessita per vendre una casa

Quines són les despeses i els impostos associats a la compravenda d’un habitatge?

Què has de valorar si et planteges vendre un habitatge

Beneficis de vendre una casa amb un assessor personal

Solvia t’ajuda a vendre millor la teva casa

10 maig, 2018

Les 5 millors cases de l’arquitectura moderna

Et descobrim cinc habitatges dissenyats al segle XX que són referents de l’arquitectura per la seva ubicació, disseny d’interiors, conceptualització dels espais i materials utilitzats. Cinc cases icòniques que van oferir innovadors espais als seus habitants.

Et presentem cinc cases dissenyades per destacats arquitectes del segle XX que van ser capdavanteres en la seva època i es van convertir en un referent de l’arquitectura moderna. Habitatges construïts per reconeguts arquitectes com Philip Johnson, Alvar Aalto, Frank Lloyd Wright, Oscar Niemeyer i Harry Seidler, que van buscar ubicacions especials, van pensar en noves formes de distribuir els espais i van integrar l’habitatge a l’entorn natural.

El minimalisme a Glass House
Aquest habitatge dissenyat per l’arquitecte Philip Johnson i construït a Connecticut (Estats Units) és un exemple de l’arquitectura minimalista de formes simples integrada a l’entorn, gràcies a murs de vidre que creen una fusió entre l’interior i l’entorn de l’habitatge. La casa té una forma semblant a una urna, i a cada paret hi ha una gran porta de vidre que la converteix en una espècie de pavelló que permet veure tot l’espai circumdant i integrar l’habitatge a l’entorn que l’envolta. Philip Johnson va viure en ella des de 1949 –data de la construcció– fins a 2005, i l’habitatge manté tant els seus elements de construcció com la seva decoració original. La distribució es basa en espais oberts –poc habituals en l’època– i inclou una cuina, menjador, sala d’estar, dormitoris, bany i entrada. L’estança amb més privadesa és el dormitori separat de la sala d’estar per armaris amb xapa de noguera.

Elegància i funcionalitat a casa Aalto
L’arquitecte finès Alvar Aalto va dissenyar el 1936 aquest habitatge a Hèlsinki en un solar adequat per construir la seva pròpia casa. Es tracta d’una elegant vil·la construïda de forma harmoniosa i inspirada en les granges finlandeses, amb acabats simples, un fet que va permetre catalogar la casa a l’arquitectura funcional. La casa té un estil molt senzill on la funcionalitat prima per sobre de l’estètica. La seva construcció aprofita la llum natural a través de l’orientació de les seves sales i terrasses, i al mateix temps es refugia del vent característic a la zona amb murs aïllants; compta amb una coberta plana i unes terrasses orientades a sud. En el seu interior, des del vestíbul s’accedeix a l’estudi principal, mentre que en la segona planta també hi ha un estudi de doble planta. La casa té quatre accessos oberts i la llum natural entra en totes les habitacions i per totes les terrasses. El material d’acabat és la fusta, i algunes parets van ser recobertes amb teles. Al terra es van aplicar tires de fusta o linòleum directament sobre el formigó. Actualment aquest habitatge és la seu de la Fundació Alvar Aalto i representa una icona de l’arquitectura com a exemple de casa residencial integrada en el terreny; l’arquitecte finlandès va dissenyar una línia orgànica, va aplicar la seva predilecció per la fusta i va experimentar amb altres materials com la terracota o maons per demostrar que la proximitat de la naturalesa pot ser font d’inspiració per dissenyar un habitatge.

Arquitectura orgànica a la Casa de la Cascada
Aquest habitatge és una obra mestra de l’arquitecte nord-americà Frank Lloyd Wright, dissenyada el 1935 i que actualment acull el museu del Western Pennsylvania Conservancy. Està construïda sobre una cascada del riu Bear Run, a l’estat de Pennsilvània (Estats Units), i integra en un únic edifici els aspectes naturals de l’entorn, la divisió d’espais i l’ús de materials natius en la seva construcció. L’objectiu de la seva construcció era relacionar el dia a dia dels seus habitants amb la naturalesa, i per això l’arquitecte va dissenyar la casa just damunt de la cascada, perquè els seus habitants poguessin veure i escoltar la força de l’aigua en tot moment des del seu interior. Els fonaments de la casa són les roques del terra on se situa, i totes les estades es relacionen amb l’entorn natural –alguna habitació té graons per accedir directament al riu.

Moviment i entorn a Casa Das Canoes
Aquest habitatge situat a Canoes, un dels suburbis de Rio de Janeiro (Brasil) va ser construïda per l’arquitecte Oscar Neymer el 1951, qui es va proposar no utilitzar l’angle recte en tot el plantejament arquitectònic. Per això es diu que la casa té ‘moviment’. Està envoltada d’un bell entorn natural de platja i arbres, i la seva principal característica és la fusió entre la naturalesa i l’arquitectura minimalista. Neymer no va modificar els desnivells del terreny, va construir la casa en corbes i va evitar les cortines en les parts envidrades. D’aquesta forma, va reforçar el concepte de llibertat sobre la construcció, i fins i tot permetia que la vegetació que envolta de l’habitatge es fusionés amb aquesta. La casa té dues plantes, en la inferior hi ha els espais privats i en la superior els col·lectius, i només en els dormitoris es van dissenyar espais més aïllats de l’exterior per allunyar-los de la naturalesa i propiciar la intimitat. El formigó armat i les formes còncaves generen una singularitat plàstica i donen un sentit a la casa de pertinença a la naturalesa.

Casa Riose Seidler, on mana el cristall
Aquest habitatge dissenyat per l’arquitecte austríac Harry Seider el 1951 i construït a Sidney, a simple vista sembla una urna de cristall amb potes per les seves línies geomètriques i espais oberts. Una construcció nova en l’època i que oferia una gran interacció espacial en el seu interior per la comunicació dels seus espais: encara que les àrees d’estar i els dormitoris estan separats, en realitat estan units per una sala d’estar dividida per només una cortina. Aquest habitatge es va convertir en una residència familiar per als pares de l’arquitecte, enclavada entre arbres i arbustos, i dissenyada amb inspiració de l’escola Bauhaus. Avui és un símbol de l’arquitectura moderna dels 50, adaptada als pendents del terreny però amb una forma rectangular, i amb un interior que diferencia entre una zona assolellada per a les activitats diürnes i una ombrejada per a l’estudi i relax nocturn.

Notícies relacionades

6 tendències en arquitectura i habitatge

Els habitatges de la Bauhaus, Patrimoni de la Humanitat

Cases giratòries: un nou concepte d’habitatge eficient

Un espectacular habitatge en Port d’Andratx, candidat a millor habitatge del món

6 habitatges fora del comú

8 maig, 2018

Com triar correctament les cadires del menjador

Al costat de la taula de menjador, les cadires són un element fonamental per crear un espai proporcionat, confortable i, per descomptat, decoratiu.

A l’hora de triar les cadires has de tenir en compte les característiques de l’espai i el tipus de material, a més del disseny. A continuació, et donem alguns consells perquè triïs de forma adequada.

Qüestió de mesures
La mida de la teva taula de menjador marcarà la quantitat de cadires que podràs col·locar. Tingues en compte que cada comensal necessita uns 60-65 centímetres, per poder asseure’s còmodament, per tant, per poder col·locar 3 cadires a cada costat i una a cada capçalera, la taula haurà de mesurar com a mínim 180 centímetres de llarg. Si t’agraden les cadires amb braços, hauràs de sumar 10 centímetres a cadascuna per poder gaudir d’un espai confortable i proporcionat a la taula.

No t’oblidis de la forma de les potes de la taula de menjador. El seu disseny condicionarà també el tipus i nombre de cadires que podràs col·locar. Si les potes es troben disposades a les cantonades, tindràs més espai per situar-les en els laterals, en canvi, si has triat una taula amb potes en forma d’aspa, per exemple, molt juntes a les capçaleres, aquestes quedaran inutilitzades i no podràs col·locar cap cadira en els extrems, comptant només amb l’espai dels laterals. Per aconseguir un equilibri visual, pots unificar el material de les potes de les cadires amb el de la taula.

La col·locació ideal
Procura no col·locar-les massa juntes. Per evitar que l’ambient es vegi massa recarregat és preferible que col·loquis tres cadires a cada costat, en lloc de quatre massa enganxades. Si necessites cadires extres per a moments puntuals pots tenir alguns models plegables o apilables per utilitzar-los quan els necessitis. En el cas de menjadors de dimensions reduïdes, procura escollir cadires amb el respatller baix, perquè la sensació d’amplitud visual sigui major. Utilitzant dissenys transparents –de metacrilat, plàstic o polipropilè– aconseguiràs aportar lleugeresa a l’espai.

Tipus de materials
Les cadires entapissades són una de les propostes més utilitzades pel seu confort i versatilitat, ja que poden adaptar-se a qualsevol estil decoratiu, en funció del tipus de tapisseria que triïs. Atreveix-te a combinar elements de diferents estils, com una taula de tall contemporani i un joc de cadires entapissades amb vellut, d’estil Lluís XV o XVI, per exemple, per crear ambients amb més personalitat.

Les cadires de fusta són ideals per a menjadors d’estil contemporani, clàssic, nòrdic, rústic, etc. Això sí, tingues en compte el pes de la cadira; pots trobar peces robustes de fusta massissa que pesin massa i resultin incòmodes, tant per asseure’s com per moure-les fàcilment. Alguns dissenys icònics, com la clàssica cadira Thonet o la cadira Wishbone, un disseny d’Hans J. Wegner de 1949, s’han convertit en imprescindibles per a tot tipus d’ambients, per la seva lleugeresa i naturalitat.
Les cadires de metacrilat, policarbonat, resina o fibra de vidre s’han convertit en una alternativa molt popular per dissenyar ambients actuals. Resulten fàcils de netejar i són molt resistents, per tant es converteixen en les peces perfectes per a menjadors d’ús diari i continuat. Atreveix-te també a combinar-les amb taules d’estil clàssic o rústic per crear espais singulars i eclèctics, molt afavoridors. Alguns models com la Tulip Chair de Eero Sarinen o la Cadira Panton, un disseny de Verner Panton de la dècada dels 60, s’han convertit en propostes de tendència, molt actuals.
Finalment, si t’agrada l’estil industrial, no t’oblidis de les cadires metàl·liques o de ferro. Tria peces amb respatller corbat, com la cadira Tolix, un disseny amb més de 80 anys de vida, perquè resultin més confortables.

Cadires iguals o dissenys diferents?
Si prefereixes decantar-te per un menjador eclèctic, podràs combinar cadires de diferents dissenys, tot i que, per evitar que l’espai es vegi massa desordenat i incoherent, procura que tinguin algun element en comú, com el material o el color, per crear una relació estètica adequada. En canvi, si prefereixes els ambients més tradicionals, escull cadires del mateix model.

Taules i cadires a joc, sí o no?
Depèn de la sensació que vulguis transmetre. Per a menjadors més atrevits, pots optar per col·locar una taula d’estil rústic marcat amb cadires de tall contemporani o a l’inrevés. D’altra banda, si prefereixes afegir serenitat i equilibri a l’espai, serà preferible que triïs elements que vagin a joc.

Notícies relacionades

Claus de la decoració wabi-sabi: la bellesa de la imperfecció

L’espart està de moda: coneix com incorporar aquest material a la decoració de la llar

Què és el hygge i com s’aplica a la llar

Decoració a l’estil Boho Chic

3 maig, 2018

Solvia t’ajuda a trobar la casa que busques

Solvia posa a la disposició dels seus clients El Mètode Solvia, la manera que té la companyia d’ajudar els seus clients a trobar la casa que busquen i encertar en l’elecció.

Comprar un habitatge és un moment decisiu perquè suposa una de les despeses econòmiques més importants que realitzarà una persona al llarg de la seva vida. Comprar una casa també és un moment emocionant per la il·lusió de trobar la llar desitjada. Per ajudar als clients en el procés de compra i assegurar que encerten en la seva elecció, Solvia ofereix El Mètode Solvia.

Què ofereix El Mètode Solvia?
El Mètode Solvia inclou l’acompanyament d’un assessor personal expert durant tot el procés de compra; una àmplia cartera d’immobles al preu més adequat; i un contacte proper i accessible amb el client a través de múltiples canals.

Un assessor personal expert que acompanya en tot el procés
Els clients que decideixen comprar el seu habitatge amb Solvia compten amb un assessorament personal i expert durant tot el procés. En primer lloc, l’assessor personal escolta les necessitats de cada client per realitzar un diagnòstic personalitzat. Una vegada establert el diagnòstic, l’assessor personal ofereix una proposta de cerca alineada amb les expectatives de cada client. En segon lloc, l’assessor personal programa visites als immobles i acompanya oferint la informació necessària perquè el client pugui prendre la millor decisió. Finalment, els clients que compren amb Solvia compten amb l’assessorament d’un equip d’experts en el moment de la formalització, de manera que la compra es desenvolupa sempre de forma rigorosa i satisfactòria.

Accés a un gran aparador d’immobles amb els preus més adequats
Solvia ofereix als compradors una gran oferta d’habitatges que renova constantment. El preu és un dels aspectes més rellevants a l’hora de triar un habitatge i Solvia disposa de Solvia Price Index®, una eina exclusiva per assegurar que tots els immobles que Solvia comercialitza estan al preu més adequat. Aquesta eina combina les característiques de cada immoble, la informació de la zona i els preus de més de tres milions d’actius.

Un contacte proper i accessible a través de múltiples canals
Comprar un habitatge és molt més senzill amb l’ajuda d’una gran empresa com Solvia, líder al mercat, que ofereix un contacte proper a través de múltiples canals propis. Solvia disposa d’una àmplia xarxa de ‘stores’ estesa per tota Espanya on ofereix una atenció personalitzada a cada client. A la seva pàgina web, solvia.cat, el client pot accedir a l’àmplia cartera d’immobles en venda de Solvia i utilitzar filtres per seleccionar aquells habitatges que li interessin. Si no es troba la casa que s’està buscant, Solvia té un servei d’alertes que notifica als clients dels nous actius que s’incorporen constantment en la cartera. A més, Solvia està a la disposició dels seus clients els 365 dies de l’any i durant les 24 hores del dia en el telèfon 902 333 131.

Si necessites comprar un habitatge i vols fer-ho amb Solvia contacta amb nosaltres a través del següent enllaç.

Notícies relacionades

Quins són els impostos i les despeses associats a la compravenda d’un habitatge?

Què has de saber si et planteges comprar un habitatge?

10 raons per les quals és important acudir a un assessor immobiliari

El primer contacte: claus per establir una bona relació entre l’assessor i el client

Com triar un habitatge amb totes les garanties?

5 factors que influeixen en el preu d’un habitatge

26 abril, 2018

La importància de l’acompanyament durant el procés de venda d’un habitatge

Si has decidit vendre la teva casa, Solvia t’ajuda en la fase de comercialització amb l’assessorament d’un professional expert, que t’acompanyarà perquè tot el procés es desenvolupi de manera àgil i eficaç.

Després de valorar l’opció de la venda i seguir tots els passos previs a la comercialització, arriba el moment de posar el teu habitatge al mercat. Solvia disposa d’un gran equip de professionals experts per ajudar-te en aquesta fase del procés que ofereixen un servei d’acompanyament en tot moment.

Visita a l’habitatge
El primer pas per comercialitzar el teu habitatge és la visita. Per recaptar totes les dades i identificar les característiques de la casa que la fa atractiva per a possibles compradors, l’assessor personal realitza una visita a l’immoble i t’informa dels atributs a destacar. També t’assessora en aspectes com la documentació jurídica necessària per vendre i les despeses i impostos associats a la compravenda que has de conèixer.

Valoració exhaustiva
Perquè puguis posicionar el teu habitatge al preu més adequat, l’agent t’assessora amb l’ajuda de Solvia Price Index®, una eina exclusiva que combina les característiques de l’immoble, el coneixement del mercat i propi de Solvia. La visita personalitzada a l’immoble i l’expertise de l’assessor personal permeten integrar la informació de les característiques pròpies de l’immoble. I totes aquestes dades s’utilitzen juntament amb informació demogràfica i soci-econòmica relativa a la zona, la demanda potencial existent per a l’immoble i la seva adequació al mercat.

Informe de l’activitat comercial
Durant el procés de venda, l’assessor personal et manté sempre informat de tota l’activitat comercial que es desenvolupa al voltant del teu habitatge. Visualitzacions dels actius a la web de Solvia i portals, contactes rebuts, visites realitzades, informació del mercat, etc. Totes aquestes dades es reflecteixen en informes periòdics que l’assessor facilita cada 15 dies.

Acompanyament de la mà dels millors professionals
Durant tot el procés, l’assessor personal t’aporta tot el coneixement i professionalitat. També disposem del coneixement d’experts per assegurar de principi a fi un procés de compravenda rigorós i satisfactori.

Addicionalment, estem a la teva disposició amb un servei d’atenció telefònica les 24 hores dels 365 dies de l’any.

Notícies relacionades

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

5 factors que influeixen en el preu d’un habitatge

Quins aspectes cal destacar quan es ven una casa

El primer contacte: claus per establir una bona relació entre l’assessor i el client

Beneficis de vendre una casa amb un assessor personal