Abril 2015 @ca #22
Et presentem el més nou de Solvia

Barberà del Vallès, Barcelona

35 habitatges

Barberà del Vallès és una ciutat de 32.000 habitants situada a pocs quilòmetres de Barcelona. Té ben delimitada la zona industrial i la zona residencial, ambdues envoltades per un entorn natural que permet viure en contacte amb la natura i gaudir de l’esport.

Els seus excel·lents accessos a la xarxa viària i les seves immillorables comunicacions a través de Renfe i autobús amb Barcelona la fan una ciutat còmoda i accessible.

  • Promoció de 35 pisos en fase de construcció a 15 minuts amb cotxe de Barcelona.
  • Situada en un entorn amb tots els serveis bàsics. Amb disponibilitat de places de pàrquing al mateix edifici.
  • Gran oportunitat a la zona.
*Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.

Cerros del Lago Istàn, Màlaga

22 habitatges, places de pàrquing i trasters

La urbanització Cerros del Lago es troba al municipi d’Istan, a la província de Màlaga, molt a prop de Marbella (a 14 km). Situada a 1, 23 quilòmetres del centre del municipi d’Istan cap al sud, des de la qual es pot gaudir de vistes impressionants.

La petita i tranquil·la localitat d’EIstán compta amb una població de 1.460 persones aproximadament i està envoltada del meravellós paisatge de la serra de Las Nieves, paral·lela a la costa occidental malaguenya.

Destaca l’embassament de la Concepció, que es situa sobre el riu Verde i rep aigües del Guadaiza, Guadalmina i Guadalmansa. El 29 de setembre se celebren les festes d’Están, en honor al seu patró, Sant Miquel Arcàngel.

  • Promoció de 22 habitatges unifamiliars adossats d’1 a 3 dormitoris.
  • Amb terrasses àmplies i plaça de pàrquing.
  • A pocs quilòmetres de Marbella, en una situació entre mar i muntanya.
  • Acabats excel·lents.
*Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.