Novembre 2014 #17

Next Solvia

Promocions de Solvia en construcció
Solvia inicia una nova etapa construint habitatges en diferents zones del país

Et presentem les pròximes promocions de Solvia

Padre Chaminade, Saragossa

24 habitatges plurifamiliars

Situada a 300 km de Madrid, Barcelona, València i Bilbao, Saragossa és una de les principals ciutats espanyoles, amb gran rellevància en els negocis i les comunicacions, entre les quals trobem l’aeroport, la línia ferroviària d’alta velocitat (AVE) i autovies, autopistes i rondes circumval·latòries.

Amb uns 680.000 habitants, la ciutat de la Mare de Déu del Pilar és, a més a més, seu per a la Dècada de l’Aigua de les Nacions Unides, la qual cosa mostra una consciència ecològica que es tradueix en les edificacions i infraestructures. Situada a les vores del riu Ebre, Saragossa disposa d’una important reserva natural a les arbredes i els galatxos del riu, amb carril bici i un entorn botànic i paisatgístic únic a Europa.

Alhora, la impressionant arquitectura de la basílica del Pilar, la catedral del Salvador i el palau de l’Aljaferia, juntament amb les restes romanes, parlen dels mil·lennis d’història que té la ciutat.

 • Obra de 24 habitatges de 3 dormitoris, en un solar amb llicència i projectes.
 • Propera al centre de la ciutat, a menys de 2 km.
 • Zona molt consolidada de Saragossa, amb tot tipus de serveis i equipaments.
 • Amb excel·lents qualitats i plaça de garatge i traster inclosos.

mapa1next2

 

* Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.

Cerdanyola del Vallès, Barcelona

21 habitatges

Cerdanyola és una ciutat situada a pocs quilòmetres de Barcelona, amb una posició estratègica dins del Vallès Occidental i molt ben comunicada amb l’entorn. Amb el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona i el Parc Tecnològic del Vallès ubicats en el seu terme municipal, la ciutat combina la vida tranquil·la pròpia d’una població de menys de 60.000 habitants amb la presència de la ciència i el coneixement més avançats.

Activa, diversa i amb una alta qualitat de vida, la ciutat de Cerdanyola del Vallès s’ha sentit sempre molt propera a la natura, amb la presència del pulmó verd de la serra de Collserola i la possibilitat de fer excursions i escapades campestres.

 • Promoció de 2 solars amb llicència i projectes, amb obra en curs per a 21 pisos.
 • Habitatges situats en una zona molt cèntrica de Cerdanyola del Vallès, en els carrers Cordelles i Ample.
 • Molt ben comunicat i a 20 minuts amb cotxe de Barcelona.

* Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.

cerdanyola01cerdanyola02

ARA DISPONIBLE! Enladrillada i Jerónimo de Córdoba, Sevilla

19 habitatges i 2 locals

La catedral i la Giralda, els Reales Alcázares, l’Arxiu d’Índies… Sevilla té gairebé 3.000 anys d’història i extraordinaris monuments que són patrimoni de la humanitat.

Avui la capital andalusa és també una bonica i alegre ciutat amb una interessant vida cultural i una gran oferta d’oci que s’ha modernitzat en serveis i comunicacions. Situada a només 2 hores i mitja de Madrid amb tren d’alta velocitat, Sevilla ofereix als seus hospitalaris habitants una alta qualitat de vida.

 • Obra de 19 habitatges i 2 locals, en procés de construcció en solars amb llicència i projectes.
 • Aquestes promocions estan situades al centre històric de Sevilla, una ubicació privilegiada.
 • Per viure o engegar un negoci en una de les ciutats més boniques d’Espanya.
 • Anar a les promocions: Enladrillada 23, Enladrillada 49 i Jerónimo Córdoba 9.

NextSolvia_sevilla_01

 NextSolvia_sevilla_03CAT

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.

Meridiana R2, Barcelona

62 habitatges plurifamiliars

Meridiana és una de les zones del barri de Poblenou, un dels més grans de Barcelona, situat al costat del mar i al nord-oest de la ciutat. El seu passat industrial ha deixat nombroses fàbriques que avui s’han convertit en lofts, estudis i modernes oficines.

En els últims anys s’han enfortit enormement els serveis bàsics i les comunicacions al barri, amb l’ampliació de les línies de metro, tramvia i autobús, amb les quals s’arriba al centre de Barcelona en escassos 20 minuts.

 • Obra de 62 habitatges en un barri perifèric de la ciutat de Barcelona, molt ben comunicat amb el centre de la ciutat.
 • La promoció està situada en un barri en plena transformació: una gran compra en un entorn de futur.
 • Promoció situada en una zona amb serveis bàsics coberts.

NextSolvia_meridiana_02 NextSolvia_meridiana_01

 

 

 

NextSolvia_meridiana_03

*Hi pot haver més tipologies d’habitatge en aquesta promoció immobiliària. Aquest plànol mostra una de les distribucions possibles.