Maig 2018 #52
Corporatiu

Moment paper es renova: descobreix la nova revista de Solvia

Revista Moment papelJa està disponible la nova edició del magazín Moment a les oficines del grup Banc Sabadell. Amb elements encartats, postals retallables i un disseny més elegant i actual, la revista Moment s’ha renovat per a l’edició de febrer, amb l’objectiu d’oferir-te una experiència de lectura atractiva i directa. 

La revista Moment és la teva eina útil que recull les promocions més destacades de Solvia i tracta, a més a més, tendències decoratives, consells per trobar pis i moltes idees per convertir-lo en la teva llar.

Si estàs llegint aquest post és que ja coneixes els continguts en línia de la versió digital: magazine.solvia.cat, amb notícies actualitzades i una informació àgil, que ofereix la possibilitat de compartir a Facebook, Twitter, Linkedin i Google + tant els articles com les promocions d’habitatges.

Tanmateix, a tots ens agrada poder-nos endur una revista a casa, tenir-la a les nostres mans, passar-ne les pàgines i llegir-la amb tota la calma del món, sense necessitar un ordinador. Per això, només cal que demanis l’edició en paper a la teva oficina de Banc Sabadell. La trobaràs cada quatre mesos amb nous reportatges fotogràfics, articles, entrevistes i una infinitat de consells per aconseguir tenir la casa de la teva vida.

<< tornar