Juny 2018 #53
Solvia Press

Els inversors busquen oficines o habitatges per reformar a Madrid i Barcelona

Vivim un bon moment per invertir en el sector immobiliari? Cada cop més veus així ho asseguren. I, entre els actius més desitjats pels inversors, destaquen les oficines o els habitatges per reformar a Madrid capital i a la ciutat de Barcelona. Es tracta de les apostes més rentables, amb beneficis propers al 6% anual. En aquest sentit, alguns experts asseguren que grans fons inversors nord-americans estan substituint ciutats europees com París o Londres per les principals urbs espanyoles.

Tot i això, les grans ciutats no són els únics actius immobiliaris atractius per als inversors: competeixen amb elles en potencial els nous habitatges a zones de la costa (com Costa del Sol, Balears i Canàries, així com els locals comercials als millors carrers de capitals de província. També sobresurt el potencial de les superfícies mitjanes.

Amb aquestes dades, cada cop són més els experts que asseguren que el mercat immobiliari a Espanya per fi ha tocat fons. És el cas d’Alfonso Galobart, Conseller Director General a Espanya de la Consultora Immobiliària Internacional CBRE. Assegura que, encara que hi ha sobre oferta en algunes zones, las prime ja “han enllestit el seu ajustament”.

Font: idealista.com

<< tornar