Juny 2018 #53
Decoració

Lavabos moderns i funcionals

Hi ha moltes maneres de decorar el lavabo i poder-lo escollir és primordial perquè tingui personalitat. A continuació et presentem les tendències més modernes i funcionals per tal que el teu bany sigui un lloc únic.

Minimalisme 
El primer pas a l’hora d’escollir un lavabo és decidir quin estil volem donar a l’estança. Una de les tendències que regnen en aquest món i en les grans marques de lavabos és el minimalisme: un lavabo minimalista farà que l’espai adquireixi amplitud, elegància i lluminositat.

Color 
Aquest és un aspecte molt important que cal tenir en compte a l’hora d’escollir un lavabo. L’estil minimalista es basa en tons neutres com ara el blanc, el gris, el beix o el marró. Tot i així, les grans marques de lavabos cada vegada aposten més pels colors vius i atrevits per donar un aire alegre a aquest indret.

Disseny
El disseny dels lavabos, actualment, segueix dues tendències. D’una banda, la integració de dues piques en un sol moble i, de l’altra, els lavabos més senzills i moderns, que no estan integrats en el mobiliari, sinó que van a sobre de manera independent i que normalment són d’acer o ceràmica.

Textures 
Lavabos inspirats en la natura és una de les tendències més utilitzades aquests últims anys. Pots aconseguir aquest efecte instal·lant una pica d’un material diferent al dels fogons. Per exemple, la combinació d’acer i fusta o marbre. Així també aconseguiràs crear un ambient elegant, original i modern.

Dues peces en una
Cada vegada hi ha més marques que potencien l’estalvi d’aigua quan dissenyen el mobiliari del lavabo. Un dels dissenys que comencen a predominar integren el vàter i la pica, de manera que s’aconsegueix estalviar ja que es reutilitza l’aigua d’una per utilitzar a l’altre.

Per tant, doncs, la funcionalitat, el disseny, el color, etc. del lavabo són alguns factors que cal tenir en compte per escollir tots els elements d’aquesta estança que s’adaptin millor al teu espai i estil.

<< tornar