Juny 2018 #53
Tendències

Les app més divertides i útils per tenir una casa 10

Trobar la teva llar i decorar-la és un procés emocionant, però no és tasca fàcil. Des de la compra d’un immoble, al moment de prendre les mesures de cada espai i finalment elegir mobles, teles, quadres i altres objectes decoratius, cal prendre moltes decisions.

Per sort existeixen les aplicacions de mòbil més variades que et donen referents i que t’ajuden a superar amb eficiència cadascuna de les fases, des de la taxació fins a la decoració del teu habitatge. Aquí tens algunes de les app més divertides i útils per tenir una casa 10!

HomeStyler Interior Design

Projectes de disseny d’interiors, consells i tendències és el que trobaràs en aquesta inspiradora app. HomeStyler et permet provar mobles, llums, textures, colors, catifes, quadres o miralls de marques reals a la teva pròpia casa. Només has de prendre una foto d’una habitació i crearàs el teu propi espai de disseny d’interiors en 3D. A més a més, pots compartir el resultat amb els teus amics i familiars i comentar els dissenys de la galeria. Però, vés amb compte, és addictiva!

Web corporativa

iTunes

Google Play

Magicplan (iOS i Android)
Saps que pots crear el plànol d’una casa solament amb el teu smatphone? Doncs així és: l’aplicació Magicplan mesura i dibuixa, de manera automàtica i en qüestió de minuts, un plànol de qualsevol habitatge o local. Tan fàcil com fer fotos i seguir les instruccions que et va donant l’app. El plànol resultant es pot guardar i enviar en diversos formats (pdf, jpg o dxf) o bé publicar un plànol interactiu a Internet.

iTunes

Google Play

App_solvia_news

Stvalora (iOS i Android)
Vols canviar de casa i necessites vendre la que tens actualment? El primer que et cal és saber quant val. Desenvolupada per la societat de taxació, l’aplicació Stvalora permet fer-te una idea molt aproximada del valor d’un immoble. Introdueix variables com ara la zona i les característiques de geolocalització per estimar el preu de l’habitatge. En descarregar-la, t’ofereix l’avantatge de poder provar fins a cinc taxacions gratuïtes!

Web corporativa

iTunes

Google Play

<< tornar