Juny 2018 #53
Tendències

La teva nova llar està a SIMA 2017: coneix l’àmplia oferta d’habitatges que Solvia presentarà al saló immobiliari

sima_innova_torrejonSolvia estarà present al Saló Immobiliari Internacional de Madrid (SIMA), que se celebrarà a Ifema del 25 al 28 de maig, amb un ampli catàleg d’habitatges tan de primera com de segona residència repartits per tot el territori nacional.

Per aquells clients que estiguin buscant un habitatge a estrenar o vulguin comprar sobre plànol, Solvia presenta les millors oportunitats a SIMA 2017.

Entre les promocions de nova construcció a la Comunitat de Madrid, els visitants podran descobrir tots els detalls de l’Edifici Complutense, un nou complex residencial a Alcalá d’Henares que inclou 100 habitatges de 2, 3 i 4 dormitoris amb terrasses, places de garatge i trasters. En aquest municipi, es troba també el Residencial Alcalá (Segona Fase), amb 75 habitatges de 3 o 4 dormitoris amb 2 banys, plaça de garatge i traster. Una altra de les propostes d’obra nova a Madrid que es donaran a conèixer a l’estand 10D11 de Solvia és el Residencial Villasierra, un complex que compta amb habitatges completament equipats, dotats amb acabats de primera qualitat. També l’edifici residencial Nuevo Montecarmelo a la zona nord de Madrid, amb un disseny arquitectònic acurat, modern i pensat per oferir la màxima qualitat i confort. Finalment, Solvia donarà a conèixer a SIMA 2017 el Residencial Innova Torrejón, un projecte que sorgeix del Concurs Madrid 0,0 convocat per Solvia i que representa una ferma aposta per desenvolupar un nou model d’habitatges amb especial atenció al seu consum energètic. La promoció forma part d’una iniciativa pionera a Espanya el resultat de la qual és la construcció d’un Edifici de Consum Energètic Gairebé Nul (EECN).

Per conèixer la resta d’habitatges que Solvia exposarà a SIMA clica al següent enllaç.

Per assistir al saló descarrega la teva entrada aquí.

stand_solvia_2

Notícies relacionades

Solvia presenta al SIMA opcions de personalització dels seus habitatges per mitjà de la realitat augmentada

 

<< tornar