Juny 2018 #53
Decoració

La primavera entra a la teva llar

salon_2Amb l’arribada de la primavera no només pots canviar d’hàbits i de vestuari, també pots renovar la teva llar perquè estigui en concordança amb la nova estació. Només has de dir adéu a les mantes i a la calefacció i donar la benvinguda als teixits lleugers i a la frescor de l’ambient.

Res millor per sentir-te a gust a casa com incorporar el cicle natural de les estacions en la decoració. I per a això, no fan falten grans canvis en el mobiliari ni fer reformes, amb aquests senzills consells la teva casa adquirirà una atmosfera diferent.

Tèxtils alegres

Juntament amb el canvi d’armari guardem també els nòrdics i les mantes que ens han abrigallat durant l’hivern. És en aquest moment quan pots aprofitar per introduir coloristes plaids en els sofàs i coixins amb motius florals. També pots utilitzar llençols i cobrellits de tons pastissos. Si tens una butaca o una cadira desgastada pots aprofitar per entapissar-la amb motius florals, el canvi serà espectacular.

montaje_camas

Flors per tot arreu

Si hi ha un element que s’associa amb la primavera són les flors: tulipes, lliris o margarides, entre d’altres. I per lluir-les en la teva llar no et conformis amb un clàssic pitxell, qualsevol objecte pot convertir-se en un improvisat gerro, des d’un got o una llauna fins a una ampolla. Si col·loques plantes aromàtiques a la teva cuina (en petits testos o en manats) no només aconseguiràs un agradable ambient sinó que podràs fer-los servir per amanir el teus plats.

jarrones_sitios

Una llar que respira frescor

L’arribada de la primavera és també una excel·lent excusa per canviar l’aroma de la teva casa. De la mateixa manera que no acostumem a utilitzar el mateix perfum a l’hivern que a l’estiu, la nostra casa també es mereix “canviar d’aires”. No es tracta d’emmascarar les olors sinó de crear una nova atmosfera més fresca i amb un toc floral.

Papers pintats que emulen a la naturalesa

Tota una habitació empaperada amb flors pot carregar una mica però en canvi és sorprenent la transformació que podem aconseguir si escollim només una paret. No hi ha cap condició a l’hora d’escollir l’habitació: la cambra de bany es pot convertir en un agradable jardí anglès gràcies a les noves qualitats dels papers pintats aptes per zones humides.

cuarto_banoEl verd, última tendència

I si vols que la teva casa estigui a la moda apunta’t al verd “greenery”, el color de l’any 2017 segons Pantone. Un to refrescant que aportarà un aire tranquil i serè a la teva llar.

montaje_pantoje

 

Notícies relacionades

Què és el hygge i com s’aplica a la llar

Com introduir la naturalesa en la decoració de casa teva

Renova les teves parets amb paper pintat

 

<< tornar