Maig 2018 #52
Decoració

La decoració que ve

2015 ja està molt a la vora i, amb el nou any, vénen noves tendències de decoració () de la llar. El que estarà en voga la propera temporada no difereix en molt de les tendències que dominen la decoració en els últims anys. La decoració evoluciona a poc a poc i les tendències segueixen apostant pels estils industrial, eclèctic, retro, ecofriendly o minimalisme. El secret és saber picar una mica de cada estil fins a trobar un estil personal que sàpiga implementar les noves tendències en unes cases que no sempre s’assemblen a les quals surten en les revistes.

Aire retro. El vintage segueix de moda per una temporada més. Aquest estil elegant i romàntic seguirà present en les nostres llars, amb especial predilecció pels accessoris i per mobles auxiliars. Petits elements que basten per donar personalitat a l’ambient.

Estil industrial. Metall i més metall. L’estil industrial segueix amb més ferro i acer encara que els millors anys de la moda loft ja estan de mal borràs. Aquest any es portarà l’aroma industrial en els petits detalls en el mobiliari, combinant-ho amb algun toc retro i colors donin qualitat a la fredor industrial.

Una mica de tot. La mescla de mobles i accessoris de diferents estils poden acabar en un caos total o en un ambient inusual i acollidor. L’estil eclèctic seguirà en voga aquesta temporada. Per encertar en la combinació d’estils el millor és relacionar objectes de formes similars o colors combinables.

Menys és més. El minimalisme predica la senzillesa a ultrança. Aquesta filosofia decorativa seguirà vivint en 2015 dels colors purs, de les formes simples i les superfícies llises. L’estil minimalista, no obstant això, viurà aquesta temporada una petita evolució, obrint-se a la combinació amb elegants tocs ètnics.

Ecològic? Sí, gràcies. La decoració ecològica o ecofriendly, que va arribar a les nostres llars el passat estiu, promet seguir donant mostres d’una gran vitalitat durant la nova temporada. Si vols donar un toc natural a la teva casa aposta per les plantes, les teles i productes naturals i el reciclatge de materials antics.

Un toc ètnic. Els mobles i accessoris ètnics seguiran de moda durant la nova temporada. Si vols incorporar a la teva llar elements de cultures llunyanes i exòtiques, mira de fer-ho amb mesura fugint dels ambients recarregats. Una sola peça ètnica et bastarà per donar una personalitat única a les teves estades.

MÉS INFORMACIÓ A Solvia.cat

<< tornar