Maig 2018 #52
Corporatiu

La casa del futur vista pels visitants de l’estand de Solvia al Barcelona Meeting Point (BMP)

Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, va presentar al gran públic Solvia Innova, l’observatori de l’habitatge on obre un marc de reflexió per anticipar les necessitats futures dels ciutadans en relació amb el seu habitatge.

post_moment_bmp_innova_02En una de les seves estacions, de les vuit posades a la disposició dels visitants, es preguntava als visitants sobre com seria el seu habitatge del futur, i *Solvia Innova les ha recollit per conèixer les necessitats del ciutadà de l’AVUI .

Des de peticions de persones que desitgen simplement “habitacions amb grans armaris ben aprofitats i que permetin tenir tot organitzat” a altres més ambicioses que busquen cases “amb molta llum i que mantingui la temperatura de confort durant tot l’any sense haver d’encendre l’aire condicionat ni la calefacció. Amb bon aïllament acústic, poc passadís i armaris de paret amb sabater incoporat. Amb un espai intern habilitat per a la meva mascota on es neutralitzen les olors. Amb mobles molt fàcils de canviar, muntar i desmuntar. Amb parets que no es rayin en recolzar mobles, etc. Amb una gran terrassa malgrat no viure en un primer o un àtic per tenir contacte amb l’exterior en tranquil·litat. Amb una sala polivalent fàcil de muntar i desmuntar segons l’ús que li vols donar en aquest moment (despatx vs. habitació de convidats)”.

<< tornar