Juny 2018 #53
Reportatge

La casa de vacances

02 copiaTens una segona residència a la costa i no saps com decorar-la? Una bona recomanació és fer-ho com el teu primer habitatge i acabar per sempre amb les habitacions atrotinades i una decoració caòtica basada en la teva col·lecció de mobles vells i reciclats de l’habitatge principal. Solament així aconseguiràs que el teu apartament es converteixi, per primera vegada, en una autèntica llar de la qual podràs gaudir mentre siguis a la platja. Donar una nova vida  al teu apartament d’estiu és molt més fàcil del que t’imagines.

El primer que has de fer és analitzar quines són les teves necessitats personals i familiars i dissenyar una disposició interior al màxim de funcional. La funcionalitat és bàsica per decorar qualsevol espai, independentment de l’ús final que li vulguis donar. Per gaudir d’un bon estiu al teu apartament, cal que estudiïs bé els espais, les dimensions i els usos que li vulguis donar. Elimina les coses innecessàries i aconseguiràs que el teu apartament faci goig.

Aquesta funcionalitat també ha de caracteritzar el mobiliari que escullis per decorar la teva casa de la platja. Com que es tracta d’una casa amb menys ús que la principal, els mobles no es deterioraran tan de pressa. No els triïs per les últimes tendències decoratives de moda. Aposta per pocs mobles i que siguin atemporals i minimalistes, d’aquesta manera l’apartament no semblarà passat de moda poc temps després, sinó que, si tries bé els complements, sempre estarà a l’última.

El color de les parets juga un paper essencial per donar personalitat al teu apartament d’estiu. Triïs el color que triïs, un blau, un verd, un trencat o un blanc, el més important és que doni lluminositat a la casa, amplitud i frescor. Si vols tenir aquesta sensació de lluminositat, combina’ls en parets i mobles. Els llits en color blanc o els mobles lacats en aquest mateix color poden ser una bona opció. Per acabar de donar el toc estiuenc a la teva casa, utilitza materials naturals i objectes decoratius que facin destacar la personalitat de la teva llar.

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

<< tornar