Juny 2018 #53
Tendències

InnovaMaresme, l’habitatge del futur

La promoció d’habitatges unifamiliars de Sant Andreu de Llavaneres, al Port Balís, promoguda per Solvia suposa una reflexió global entorn dels habitatges adaptables a les necessitats dels usuaris dins del context de canvis socials, demogràfics, econòmics i ambientals que estan generant nous models i comportaments de les famílies. El seu disseny és una aposta clara per la flexibilitat de l’habitatge per fer-lo adaptable a diferents tipologies de família, facilitant que l’habitatge evolucioni al llarg del cicle vital dels seus usuaris. Tant el sistema constructiu com les instal·lacions de l’habitatge s’han dissenyat pensant en la seva màxima eficiència per obtenir el màxim estalvi energètic, amb una despesa en consums molt reduïda, i minimitzant les emissions de CO2 a l’atmosfera.

També s’han concebut com a «habitatges connectats». La combinació de sistemes de control smart home i aplicacions mòbils per a iOS i Android permet controlar diferents funcions de la casa, de manera fàcil i ràpida, i des de qualsevol lloc. Els materials escollits en el disseny interior de l’habitatge busquen la màxima resistència, durabilitat i eficiència, així com una estètica innovadora, per fer de la vostra llar un espai únic per viure-hi.

Les bases dels habitatges InnovaMaresme

FLEXIBILITAT

 • L’habitatge disposa de fins a cinc habitacions que es poden destinar a usos diversos, com ara dormitori, estudi, despatx, taller…, i que cada família podrà organitzar al llarg del temps segons les seves necessitats.
 • Fins i tot pot ampliar dimensions en alçada, construint una planta àtic, i així obtenir la cinquena habitació.
 • Conscients del repte que implica adaptar l’habitatge a les necessitats de cada usuari, posem a disposició dels nostres clients un prestigiós equip d’interioristes que estudiaran les seves necessitats d’ús dels espais i els ajudaran a moblar i decorar l’habitatge perquè pugui esdevenir “la seva llar”.

ALTA QUALITAT CONSTRUCTIVA

 • L’hem construït amb un sistema industrialitzat en un entorn controlat per garantir la màxima qualitat constructiva.
 • Amb un elevat aïllament tèrmic de façanes i cobertes que evitarà les pèrdues d’energia o l’entrada de la calor.
 • I amb un gran aïllament acústic entre habitatges per assegurar-te la tranquil·litat dels teus.

ELEVADA EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I ESTALVI EN CONSUMS

Hem aconseguit un habitatge amb una demanda energètica molt baixa, per sota dels estàndards Passivhaus, i, per descomptat, amb certificació energètica A.

 • La ventilació interior es fa amb un sistema de doble flux i recuperador de calor, que garanteix la qualitat de l’aire interior i no malgasta cap kWh/m2 d’energia.
 • La climatització es realitza amb bomba de calor amb aerotèrmia, cosa que permet de manera eficient escalfar la casa a l’hivern i refrigerar-la a l’estiu.
 • Amb una clara aposta per la reducció dels gasos d’efecte hivernacle (CO2), cada habitatge disposa d’un punt de recàrrega individual de vehicle elèctric al pàrquing del soterrani.

SMART HOME

 • A través del teu smartphone o tauleta, podràs controlar l’alarma o les càmeres de seguretat de l’habitatge.
 • De manera programada o manualment, i de manera remota, podràs activar o desactivar el sistema de climatització.
 • Amb un sol clic, podràs apagar tots els llums de la casa.
 • Si vols, les persianes pujaran o baixaran automàticament quan tu no hi siguis, per aprofitar al màxim l’energia del sol a l’hivern o evitar la insolació excessiva a l’estiu.

<< tornar