FEBRER 2017 #37
Arxiu de la categoria: Decoració

Guia d’utensilis bàsics en una casa nova

23 febrer, 2017

portada

Si tens previst mudar-te per primera vegada pren nota d’aquests 11 utensilis bàsics que no poden faltar en la teva nova llar.

Per gaudir plenament d’un nou habitatge és important que des del primer dia disposis de:

1. Tot i que un matalàs inflable pots ser una opció adequada els primers dies que visquis a la teva nova casa, a llarg termini hauries de valorar la compra d’un llit…

[+] més

Com vestir la casa amb vellut

14 febrer, 2017

salon_2

La suavitat i la sofisticació del vellut poden transformar per complet l’ambient de casa teva afegint un plus de glamur i elegància. No importa l’estil decoratiu, aquest teixit s’adapta a l’ambient aconseguint crear una atmosfera acollidora i distingida.

Si hi ha un tèxtil que ens recorda als habitatges de palau és el vellut. Pesats cortinatges i sumptuosos entapissats semblen cosa del…

[+] més

Idees per treure el màxim profit a les teves tauletes de nit

7 febrer, 2017

portada_mesitas

Una tauleta de nit pot convertir-se en protagonista de la decoració del teu dormitori. Disposem de diverses opcions: integrar-la en l’ambient o pel contrari, emfatitzar la seva singularitat. Et donem algunes idees perquè aquest moble auxiliar sigui còmode i ajudi a transformar l’ambient de la teva habitació.

Sabies que ens passem més d’un terç de la nostra vida dormint? A aquestes…

[+] més

Com habilitar un escriptori en qualsevol racó

26 gener, 2017

desk-1

Actualment són pocs els habitatges que gaudeixen d’un despatx entre les seves habitacions. No obstant això, qualsevol racó de la nostra llar es pot convertir fàcilment en una zona d’estudi, només es tracta d’aprofitar els espais inutilitzats i saber com adequar-los per disposar de la nostra particular oficina a casa.

Per repassar factures, ajudar als nens a fer els deures o confeccionar…

[+] més

Què és el hygge i com s’aplica a la llar

17 gener, 2017

alfeiza_2

El hygge és un concepte danès que no té traducció a altres idiomes però que el seu significat engloba totes aquelles coses que produeixen benestar. En l’àmbit de la decoració, persegueix la cura dels petits detalls, l’aprofitament de la llum solar i l’ús de materials naturals. En definitiva, la utilització de tots aquells elements que ens ajudin a aconseguir ambients on ens sentim…

[+] més

La versatilitat decorativa dels panells OSB

5 gener, 2017

cocina3

Les plaques d’encenalls de fusta denominades OSB (Oriented Strand Board) van començar a utilitzar-se a Estats Units i a Canadà durant els anys 70 per fabricar els envans dels habitatges. Però gràcies a la seva versatilitat i a altres atributs com l’aïllament, aquest material gaudeix a dia d’avui de múltiples aplicacions no només en el sector de la construcció sinó també en l’àmbit de…

[+] més

La bellesa de la decoració amb cristall

27 desembre, 2016

escaleras

Per la seva transparència i lleugeresa, el cristall s’ha convertit en un recurs decoratiu molt popular a les llars. No només s’utilitza per fabricar finestres, portes o mampares. Els seus múltiples usos i la seva aplicació en peces de mobiliari han fet d’aquest element una tendència que aporta sofisticació i atractiu a qualsevol espai.

Tant el vidre (de gran resistència i durabilitat)…

[+] més

Idees originals per vestir la taula de Nadal

15 desembre, 2016

mes_def

Els sopars i dinars nadalencs són l’oportunitat perfecta per adornar les nostres taules i treure a relluir la vaixella, cristalleria i coberteria reservada per a les grans ocasions. Una taula vestida amb cura transformarà l’ambient aconseguint, a més a més, que els comensals afrontin el menú amb el millor dels tarannàs.

Depenent de l’estil decoratiu de cada habitatge, els amfitrions…

[+] més

Deu dissenys del segle passat tremendament moderns

5 desembre, 2016

fortuny_ambiente

Moltes peces de mobiliari i utensilis domèstics que trobem i admirem en nombroses llars actuals ens sorprendrien, encara més, si sabéssim la seva data de creació. El seu disseny ha transcendit al llarg dels anys i la modernitat de les seves formes ha convertit els seus creadors en autèntics visionaris.

Un disseny es considera icònic quan perdura en el temps malgrat les modes i les…

[+] més

Geometria també per decorar

22 novembre, 2016

geome.pared1

Triangles, rectes, rombes, punts o quadrats. La geometria s’ha apoderat dels habitatges convertint-se en una de les tendències decoratives més atractives del moment.

La geometria és un recurs que aporta dinamisme a la llar, sobretot quan es recorre a la seva gran diversitat cromàtica. El negre i blanc sempre han estat presents en aquesta tendència, però la resta de tonalitats han anat…

[+] més