Desembre 2017 #47
Arxiu de la categoria: Decoració

Idees originals per il·luminar la teva casa per Nadal

12 desembre, 2017

Destascada

La llum és un dels millors aliats de la decoració nadalenca ja que ajuda a crear ambients únics i també aporta un toc màgic a la nostra llar. Espelmes, garlandes, llums… T’expliquem com treure el màxim partit a la il·luminació perquè la teva casa llueixi radiant aquestes festes.

Amb l’arribada del Nadal és moment d’adornar la nostra llar amb motius nadalencs. Si aquest any vols…

[+] més

Claus de les cases ‘Open Concept’

28 novembre, 2017

Open_portada

L’‘Open Concept’ es caracteritza per la distribució diàfana de les habitacions amb l’objectiu d’emfatitzar la sensació d’amplitud i l’aprofitament dels espais. Aquest concepte d’habitatge que fa alguns anys podíem associar amb cases poc convencionals o tipus loft, avui s’ha popularitzat i adaptat a les noves necessitats.

Un model d’habitatge obert i flexible en el que…

[+] més

Idees perquè la ceràmica realci la decoració del teu habitatge

16 novembre, 2017

portada_ideas_ceramica

Máxima versatilitat amb infinites possibilitats estètiques. L’ús de la ceràmica és una de les tendències decoratives més esteses ja que es pot integrar fàcilment a la llar a través d’objectes decoratius i elements constructius. 

La ceràmica és un dels materials més antics que utilitza la humanitat. Al Neolític ja s’utilitzava l’argila per elaborar objectes d’ús…

[+] més

Idees per decorar la teva llar amb elements musicals

2 novembre, 2017

Imatge-destacada-Decoracio-Musica

La música aplicada a l’univers domèstic ofereix múltiples possibilitats decoratives. A més, és un recurs que podem incorporar fàcilment a qualsevol ambient de la nostra llar aportant-li una perfecta harmonia.

Tant si ets un melòman com un apassionat de la música en general, amb aquests senzills consells podràs plasmar la teva afició a qualsevol racó de casa teva.

Acords a la…

[+] més

Com aconseguir un ambient de tardor a casa

24 octubre, 2017

Home tardor

El canvi d’estació comporta una nova paleta cromàtica que podem incorporar fàcilment a l’interior de la nostra casa. Combinant motius decoratius amb elements provinents de la natura aconseguirem que aquesta tardor el nostre habitatge respiri un ambient confortable i relaxat.

Per adaptar-nos als canvis de llum i de temperatura que comporta l’arribada de la tardor només fa falta que…

[+] més

Half-painted, pintar a mitges la teva llar està de moda

5 octubre, 2017

Portada_Half

De tècnica decorativa aplicada només a l’univers del mobiliari a tendència que engloba gairebé tots els camps de l’interiorisme. El half-painted o ‘pintar a mitges’ va començar a popularitzar-se fa alguns anys i de la mà del Do It Yourself (Fes-ho tu mateix) s’ha consolidat com un estil decoratiu que podem observar en moltes llars de tot el món.

El half-painted consisteix a pintar…

[+] més

Com aprofitar fins l’últim centímetre del teu pis

21 setembre, 2017

pp_destacada

Hi ha moltes raons per valorar positivament la compra o lloguer d’un habitatge petit. A més de tenir preus més econòmics, les llars de dimensions reduïdes són molt més fàcils de mantenir i de netejar, generen menys despeses i poden ser molt més funcionals i còmodes que les cases grans.

A l’hora de moblar un pis petit cal decantar-se per solucions que permetin ordenar i optimitzar…

[+] més

Prepara la teva casa per la tornada a l’escola

12 setembre, 2017

cole_destacada

Amb la fi de les vacances i l’inici de les classes toca posar ordre a casa i preparar els espais per començar el curs escolar amb bon peu. Amb aquestes senzilles idees de decoració aconseguirem il·lusionar als més petits i fer de la nostra llar un lloc més agradable i confortable.

Treu partit al rebedor

Un espai a vegades poc utilitzat però que pot resultar molt útil per…

[+] més

Dutxa o banyera: opcions per decantar-se per una opció o l’altra

22 agost, 2017

Imagen_destacada_bano

Hi ha persones que prefereixen la funcionalitat de les dutxes, però també hi ha qui es decanta per les banyeres tradicionals. Alguns habitatges inclouen ambdues en una mateixa estança o bé en diferents banys. Però el dubte sorgeix quan no es disposa de molt espai i s’ha d’escollir entre una opció o l’altra.

Si estàs pensant a actualitzar la cambra de bany o compres sobre plànol i…

[+] més

Un habitatge d’ambient mariner

8 agost, 2017

Imagen_destacada_mariner

La lluminositat i la frescor del clima mediterrani poden entrar fàcilment a casa teva. Només necessites combinar els tons blaus, blancs o gris pedra en parets, mobles i cortines. Selecciona també elements propis de la navegació —per exemple, un timó, rems o fanals de petroli— i transforma’ls en llums o miralls, podràs comprovar com la teva llar s’embolcalla de l’aire del…

[+] més