Juny 2017 #41
Arxiu de la categoria: Decoració

Posada a punt del teu apartament de platja

15 juny, 2017

aparta_playa_img_dest

S’acosta l’estiu i és moment de preparar la teva segona residència per l’arribada de les vacances. Convé ventilar les habitacions, fer una neteja a fons i detectar aquells possibles desperfectes que hagin pogut sorgir durant els mesos que no hagis gaudit del teu apartament de la costa.

La falta d’ús i el pas del temps poden haver causat algun desperfecte a la teva casa de la platja. És…

[+] més

L’espart està de moda: coneix com incorporar aquest material a la decoració de la llar

1 juny, 2017

Imagen_destacada_esparto

Capçals de llit, catifes, pufs, cadires retro, armaris de disseny i fins i tot trofeus de caça elaborats amb fibres vegetals. L’ús de l’espart en l’àmbit domèstic està en auge no només per la seva estètica rústica, sinó també pel seu confort tèrmic al tractar-se d’un material fresc a l’estiu i càlid a l’hivern.

L’espart és una fibra natural procedent de plantes…

[+] més

Col·leccions que decoren la teva llar

18 maig, 2017

destacada_colecciones
Design Cat Anderson

El col·leccionisme no té per què ser només un hobby. Tots els objectes que acumulem com a veritables tresors poden complir una funció decorativa aconseguint, a més a més, que la nostra llar respiri un aire únic i original.

Postals, maletes, entrades de concerts, màquines d’escriure, sifons,…

[+] més

10 consells per decorar la llar amb grafits

9 maig, 2017

destacada_graffitti
Grafit a frontal de bany. Interiorisme de Estee Design. Photo © Brandon Barre

Els grafits són una expressió artística amb un origen molt més antic del que es podria imaginar. El terme procedeix de la paraula grega graphein (escriure), que va adquirir significat a l’antiga Roma quan es van començar a plasmar…

[+] més

Consells per realitzar el canvi d’armari dels tèxtils de la llar

21 abril, 2017

destacada_cambio_armario

La primavera i la tardor són èpoques de transició i per substituir el vestuari i els objectes de la llar de l’estació que abandonem, es necessita també fer lloc als armaris i còmodes per acollir la nova temporada.

Abans de tot cal pensar on situarem tots els elements que ja no utilitzarem i que, per tant, hem de guardar. Armaris, altells i trasters són ideals per emmagatzemar objectes,…

[+] més

La primavera entra a la teva llar

4 abril, 2017

salon_2

Amb l’arribada de la primavera no només pots canviar d’hàbits i de vestuari, també pots renovar la teva llar perquè estigui en concordança amb la nova estació. Només has de dir adéu a les mantes i a la calefacció i donar la benvinguda als teixits lleugers i a la frescor de l’ambient.

Res millor per sentir-te a gust a casa com incorporar el cicle natural de les estacions en la…

[+] més

Solucions per cases on habiten mascotes

21 març, 2017

portada_2

La teva casa és també la llar de les teves mascotes i encara que ells no decideixen en temes de decoració, tu sí que ho fas. Per això, et donem algunes idees originals perquè sàpigues com incorporar utensilis pensats per animals sense que aquests desentonin amb l’estil del teu habitatge.

El sector dedicat als animals de companyia ofereix un ampli ventall d’opcions perquè els utensilis…

[+] més

Com ha de ser un dormitori per descansar de veritat

9 març, 2017

dormitorio_nordico

Una habitació decorada al nostre gust ens farà sentir còmodes però a més de l’estètica, l’estança ha de reunir una sèrie de condicions perquè el nostre descans sigui òptim.

Un somni sense interrupcions i un despertar sense sobresalts són algunes de les claus perquè el nostre descans sigui apropiat. Encara que el llit pot semblar l’únic element imprescindible, l’habitació ha de…

[+] més

Guia d’utensilis bàsics en una casa nova

23 febrer, 2017

portada

Si tens previst mudar-te per primera vegada pren nota d’aquests 11 utensilis bàsics que no poden faltar en la teva nova llar.

Per gaudir plenament d’un nou habitatge és important que des del primer dia disposis de:

1. Tot i que un matalàs inflable pots ser una opció adequada els primers dies que visquis a la teva nova casa, a llarg termini hauries de valorar la compra d’un llit…

[+] més

Com vestir la casa amb vellut

14 febrer, 2017

salon_2

La suavitat i la sofisticació del vellut poden transformar per complet l’ambient de casa teva afegint un plus de glamur i elegància. No importa l’estil decoratiu, aquest teixit s’adapta a l’ambient aconseguint crear una atmosfera acollidora i distingida.

Si hi ha un tèxtil que ens recorda als habitatges de palau és el vellut. Pesats cortinatges i sumptuosos entapissats semblen cosa del…

[+] més