Juny 2018 #53
Decoració

Idees per treure el màxim profit a les teves tauletes de nit

portada_mesitasUna tauleta de nit pot convertir-se en protagonista de la decoració del teu dormitori. Disposem de diverses opcions: integrar-la en l’ambient o pel contrari, emfatitzar la seva singularitat. Et donem algunes idees perquè aquest moble auxiliar sigui còmode i ajudi a transformar l’ambient de la teva habitació.

Sabies que ens passem més d’un terç de la nostra vida dormint? A aquestes hores caldria afegir els moments en què ens relaxem en la intimitat del nostre dormitori. D’aquí la necessitat de que l’ambient d’aquesta estada sigui el més agradable possible. Una tauleta de nit compleix una funció clarament pràctica però no per això hem de desaprofitar les seves virtuts estètiques. Per triar una tauleta de nit cal tenir en compte l’espai del qual disposem, l’atmosfera que volem crear i evidentment l’ús que li volem donar.

nuevo_montaje

Suport i comoditat

Una de les premisses que ha de complir una tauleta de nit és que serveixi de suport per tot el que necessitem tenir a mà. Des d’un got d’aigua fins al comandament del televisor. Si la lectura forma part de la nostra rutina abans d’anar a dormir, un punt de llum direccional i un lloc per deixar el nostre llibre serà imprescindible. És important que la tauleta de nit es trobi a l’altura del matalàs i no gaire lluny del llit perquè no hàgim d’incorporar-nos.

montaje_2

Adequades a l’espai

Quan l’espai entre la paret i el llit és tan mínim que és impossible situar una tauleta de nit, podem recórrer a un altre tipus de mobiliari com per exemple petits tamborets o prestatges encaixats al mateix capçal del llit. A les habitacions individuals la tauleta de nit pot aparellar-se amb un altre moble o fins i tot integrar-se en una estructura modular.

montaje3

Crear ambient

Per personalitzar el dormitori, podem utilitzar opcions de mobiliari singulars i/o recuperar objectes vells i reciclar-los amb tècniques de DIY. Una caixa de fruites, un tronc de fusta, un bagul restaurat o unes maletes antigues poden tenir una segona vida al costat del nostre capçal i aportar, a més a més, caràcter a l’estada. Això sí, recorda combinar-los amb la resta d’elements com la pintura de les parets o els tèxtils.

montaje_4_bisNotícies relacionades

DIY: 10 idees creatives i econòmiques per fer un capçal de llit

Mobiliari petit: solucions pràctiques i decoratives

 

 

 

<< tornar