Juny 2018 #53
Decoració

Idees per decorar la teva llar amb elements musicals

Portada musical_mida-okLa música aplicada a l’univers domèstic ofereix múltiples possibilitats decoratives. A més, és un recurs que podem incorporar fàcilment a qualsevol ambient de la nostra llar aportant-li una perfecta harmonia.

Musica capcaleraTant si ets un melòman com un apassionat de la música en general, amb aquests senzills consells podràs plasmar la teva afició a qualsevol racó de casa teva.

Acords a la paret

Les parets de la teva llar poden convertir-se en un llenç ideal per crear un pentagrama vistós. Des de papers pintats a il·lustracions o vinils, tens moltes opcions per omplir d’acords qualsevol espai de la teva llar. Si el teu llit no disposa de capçal una bona opció és utilitzar adhesius en formes de nota per crear una bonica partitura al dormitori.

Si ets fan d’un artista o grup de música fins i tot pots incloure la lletra de la teva cançó favorita a les parets del saló. Aquest recurs llampant aportarà personalitat a l’habitació i serà el reclam perfecte per iniciar converses quan celebris dinars o reunions amb amics.

Musica_3_mides okDispositius que també decoren

Si ets dels que recorren a sistemes sofisticats de so i àudio per reproduir música a casa, has de saber que el mercat ofereix una gran varietat de tipologies i dissenys d’altaveus i reproductors. Tot i així, sempre cal saber escollir aquells dispositius que encaixin millor amb l’estil i el mobiliari de l’habitació on els instal·larem.

Els més nostàlgics poden decantar-se per tocadiscs antics o noves edicions que encaixaran a la perfecció en habitatges on predomini l’estil vintage.

Teixits amb motius musicals

Els coixins, catifes o roba de llit també poden impregnar-se de motius musicals. Tot i que es recomana no saturar els estampats dels tèxtils i sempre combinar-los amb tapissos o parets monocromàtiques.

L’auge del vinil

Els discs de vinil no només s’han recuperat per reproduir música sinó que també com a propostes originals per decorar la llar. Pots emmarcar-los i penjar-los a les parets per omplir de color les habitacions. També pots reciclar-los i usar-los com a estalvis o sotacopes.

Musica_2_mida-okInstruments com a protagonistes

Si toques un instrument com la guitarra, el saxo, el violí o el piano pots dotar-lo de protagonisme situant-lo en un lloc destacat del saló o del dormitori. Amb aquesta elecció no només tindràs l’instrument sempre a mà, sinó que aportaràs un aire bohemi a l’habitació.

I pels més manetes el reciclatge també és una opció interessant per donar una segona vida als instruments antics que ja no utilitzis. Per exemple, les cordes de la guitarra poden convertir-se en penjadors per subjectar fotografies i un estoig vell en un curiós boteller per emmagatzemar ampolles de vi.

Notícies relacionades

Col·leccions que decoren la teva llar

Torna l’estil Memphis

Half painted, pintar a mitges la teva llar està de moda

<< tornar