Juny 2018 #53
Decoració

Idees DIY per decorar una habitació infantil

El començament del nou curs escolar és un bon moment per fer petits canvis a les habitacions infantils utilitzant materials i recursos de tendència Do it Yourself (DIY). Aconseguir estances més ordenades i, alhora, originals, és una tasca senzilla i entretinguda, en la qual pot participar tota la família. A continuació et mostrem algunes idees per donar un nou aire als dormitoris dels teus fills.

Al setembre, l’estiu i les vacances s’acaben i, amb l’inici de les classes, les famílies reprenen les rutines diàries. Els petits tornen al col·legi i els seus dormitoris es poden arribar a convertir en espais desordenats. Per a que això no passi, aquí trobaràs alguns consells que t’ajudaran a recollir les habitacions i que donaran als ambients un toc creatiu i molt personal. A més a més, amb els recursos DIY, no només els grans s’involucraran en la decoració de la llar, sinó també els més menuts. D’aquesta manera la tasca es convertirà en una activitat lúdica ideal per gaudir en família.

Organización

Les pissarres es poden convertir en el nostre millor aliat a l’hora d’establir horaris i recordar obligacions. També es poden usar perquè els nens s’entretinguin dibuixant. Podem comprar taulers, però també hi ha portes i armaris a les habitacions tenyits de pintura de pissarra que es poden utilitzar per fer grans pintures. Amb tot, depenent de la superfície, serà necessari aplicar-hi una capa prèvia de imprimació.

Pizarra

Les taules de skate es poden transformar en penja-robes, llums i bancs. Col·locant-hi simplement suports per penjar-les, aconseguirem ordre a l’estança i, a més a més, tindrà un aire desenfadat. Els llibres també es poden posar als skates: la forma còncava i base antilliscant els mantindran en lloc segur. Per no parlar de les rodes, aptes tant per penjar-hi motxilles o per transformar un moble si es fan servir per substituir la nansa.

Skate 1

Els palets han passat de les indústries a les nostres llars. La utilització de palets en decoració és, sens dubte, més que una tendència. No ens sorprèn veure’ls com a taules, capçals de llit o canapès, ja que la seva versatilitat és infinita. Aconsellem, però, abans de col·locar-los en el lloc que els hem destinat, llimar-ne la superfície.

Les caixes de fruita, a les quals es pot incorporar unes pràctiques rodes, poden ser la solució definitiva per mantenir l’habitació recollida. Joguines, llibres o cascos estaran ordenats, però a la vista amb aquest creatiu utensili d’emmagatzematge.

Palés y cajas

I perquè el retorn a la rutina escolar no sigui tan dur, res més bo que usar fotografies per deixar constància a l’habitació dels millors records estivals. Imprimint aquestes imatges tan especials, penjant-les d’un senzill cordill i subjectant-les amb unes pinces de la roba, poden crear una bonica exposició al dormitori.

Imagenes 1

Pel que fa al material escolar, podem optar per personalitzar les llibretes de deures amb goma eva, aprofitar les caixes de cereals per aconseguir uns alegres arxivadors o reciclar tubs de cartró per organitzar llapis i retoladors. Totes aquestes manualitats serviran per introduir els nostres fills en l’univers DIY, potenciar-ne la seva imaginació i millorar-ne les seves habilitats plàstiques.

Portada

Notícies relacionades 

Consells de decoració per preparar una habitació per a un nadó

DIY: decora el material escolar amb els teus fills 

Com decorar una zona de jocs per a nens 

 

 

 

 

<< tornar