Juny 2018 #53
Tendències

Hotels amb habitacions sorprenents

Passar la nit en un hotel és molt més que dormir. És tota una experiència i aquí et presentem algunes habitacions candidates a romandre en la teva memòria per sempre.

Per als enamorats del mar: Poseidon Undersea Resorts
Qui no ha somiat amb passar una nit sota l’aigua? Estar estirat al llit i veure passar peixos exòtics per un dels fons marins més bells del planeta, el de les illes Fiji. Aquest hotel compta amb més de 200 suites situades de 10 a 25 metres sota el mar. Per descomptat, les parets i cristalls estan reforçats. T’atreveixes a explorar el fons marí?

Per als amants dels animals: Dog Bark Park
Si el gos és la teva mascota favorita, aquest és el teu hotel. A Cottonwood, Idaho, als Estats Units d’Amèrica, tens aquest curiós hotel al mig d’un prat. No només sorprèn la seva forma de gos gegant de fusta, sinó que també hi ofereixen galetes de gos per a humans.

Per a viatgers empedreïts: Hotel The Henry

Aquest excèntric hotel ha dedicat cada habitació a una cultura i a un país. Tot un homenatge als viatges! La decoració, realitzada amb murals, recull l’estil de les regions més variades. Els seus dissenyadors van ser una parella d’exploradors que van voler plasmar els seus viatges a les cambres de l’hotel.

Per als apassionats dels avions: el Jumbo Stay
Un hotel situat just en l’entrada a l’aeroport Arlanda d’Estocolm (Suècia). Es tracta del primer boeing 747-200 Jumbo Jet convertit en un hostal. Ideal pels que desitgen passar una còmoda nit en un avió abans d’accedir a la terminal de l’aeroport.

HOTELS_ORIGINALS_AVIONS

Per als aficionats als cotxes: Hotel V8

Situat a l’antiga torre d’un aeroport, a Stuttgard, l’Hotel V8 compta amb 34 habitacions i una decoració temàtica que combina la simplicitat de l’arquitectura Bauhaus amb peces originals d’automòbils, tot molt vintage!

HOTELS_ORIGINALS_COTXES

D’aquestes sorprenents habitacions d’hotel et pots portar a casa algunes idees decoratives. Per què no provar a instal·lar una peixera a la capçalera del llit, pintar les parets amb murals o fer una decoració temàtica? Deixa’t endur per la teva imaginació i fes de la teva llar un lloc sorprenent.

<< tornar