Juny 2018 #53
Decoració

Geometria també per decorar

geome.pared1Triangles, rectes, rombes, punts o quadrats. La geometria s’ha apoderat dels habitatges convertint-se en una de les tendències decoratives més atractives del moment.

La geometria és un recurs que aporta dinamisme a la llar, sobretot quan es recorre a la seva gran diversitat cromàtica. El negre i blanc sempre han estat presents en aquesta tendència, però la resta de tonalitats han anat guanyant força com a suport per generar contrastos en els espais. No obstant això, convé no sobrecarregar les habitacions amb ornaments massa cridaners, especialment a les més petites i amb poca il·luminació. En aquest sentit, es recomana seguir el principi menys és més quan apliquem aquest estil decoratiu.

Geometria a parets

Existeix una àmplia varietat de papers pintats amb rombes, quadrats i altres motius geomètrics, encara que també pots dibuixar directament sobre les parets amb tonalitats diferents.

Tot i això, aquest recurs pot resultar aclaparant si s’utilitza en excés. Per tant, és millor limitar-se a una paret i deixar la resta en un color neutre o apostar per colors clars en les habitacions més petites. També funciona l’art en clau geomètrica, pinzellades puntuals a les parets en forma de quadres o làmines decoratives.

geometri.pared2

Geometria al terra

Els paviments amb motius geomètrics contrasten a la perfecció amb les parets neutres. Podem triar entre les vistoses rajoles hidràuliques o decantar-nos per tarimes de fusta en diferents tons per realitzar atrevides combinacions. Si el que vols és aportar un simple matís a l’espai, pots provar amb una senzilla catifa de vinil.

pavimento

Geometria en tèxtils

El tèxtil és el recurs més utilitzat ja que permet transformar totalment una habitació conjugant plaids, mantes, coixins o cortines. Si vols renovar la teva llar, aquesta opció és ideal perquè resulta molt econòmica i efectista, a més a més, conté multitud de models i colors.

geometri.textiles2

Geometria en mobles

Còmodes, armaris, sofàs o butaques geomètriques; també cadires inspirades en les formes de la papiroflèxia. Les taules destaquen per convertir-se en blocs geomètrics i innoven en les formes de les seves potes i suports.

geoem.mob.3

Geometria en complements

Juntament amb el tèxtil, els complements decoratius són unes de les opcions més interessants, econòmiques i les seves possibilitats són gairebé infinites. Gerros, testos o marcs de diferents materials o llums i originals aplicacions.

vajilla.geom

Notícies relacionades:

Les catifes de vinil

Consells per incorporar el coure a la decoració de la teva llar

<< tornar