Juny 2018 #53
Solvia Stores

Franquícies Solvia, un nou model d’intermediació immobiliària

interior_solvia_storeSolvia va obrir la seva primera botiga a peu de carrer el 2015 per oferir els seus serveis d’intermediació immobiliària a propietaris i a compradors d’habitatges. En l’actualitat, aquest negoci es troba en plena expansió i la companyia ofereix a professionals del sector i a emprenedors innovadors l’oportunitat de sumar-se al projecte de franquícies Solvia.

El model de franquícies de Solvia està concebut com un centre integral de prestació de serveis d’intermediació focalitzat en l’atenció individualitzada de les necessitats immobiliàries de cada client. Una aposta pel servei personalitzat, de la mà de l’assessor personal, una figura clau per la companyia ja que recull els valors de compromís, confiança, acompanyament i excel·lència que Solvia ha defensat al llarg de la seva trajectòria.

Formar part del projecte de franquícia de Solvia és començar guanyant perquè permet als professionals que s’incorporin aprofitar tot el potencial d’una marca reconeguda al mercat pel seu prestigi i solvència. Encara que aquesta no és l’única oportunitat que ofereix Solvia als seus futurs franquiciats.

Aquestes són les 10 bones raons per formar part de la xarxa de franquícies Solvia:

  1. Un model de comercialització provat i amb èxit en el sector, amb un gran potencial de captació de clients a través de canals comercials i de captació de leads.
  2. L’aval d’una marca de prestigi i solvència al mercat.
  3. Un portal immobiliari líder amb més de 15 milions de visites anuals i amb un destacat posicionament web.
  4. Una cartera d’immobles valorada en més de 32.000 milions d’euros que inclou acords amb grans tenidors d’habitatges i particulars amb pisos que se situïn a l’entorn de la franquícia Solvia corresponent. A més, els franquiciats de Solvia tindran preferència per ser el venedor dels actius dels clients actuals de la companyia (Banc Sabadell, SAREB i fons).
  5. Unes campanyes de publicitat corporativa del més alt nivell creatiu i amb unes grans inversions en tots els mitjans.
  6. Accés a les eines tecnològiques de suport més avançades del mercat. Per exemple, Solvia Price Index, una eina desenvolupada per Solvia per a la valoració d’actius immobiliaris.
  7. Un CRM (Customer Relationship Management) propi per a una òptima gestió dels immobles.
  8. Una xarxa comercial amb cobertura nacional, xarxa internacional de captació de clients, així com contactes amb fons d’inversió i inversors professionals, i prescripció de clients per part de les oficines de Banc Sabadell.
  9. Una formació completa i continuada des del primer dia.
  10. Accés directe al departament legal i de valoracions de Solvia.

 

Notícies relacionades

Solvia més a prop dels seus clients gràcies a les seves botigues a peu de carrer

Solvia arriba a la teva ciutat de la mà de les Solvia Stores

 

<< tornar