Juny 2018 #53
Corporatiu

Encara més oportunitats Solvia d’obra nova

MOMENT_Solvia_post_Sevilla_Jeronimo_cordoba

Solvia, la immobiliària de Banc Sabadell, ofereix als seus clients noves oportunitats per trobar l’habitatge que estan buscant.

Hi poden trobar:

Habitatges a SEVILLA – des de 99.000 €

Obra acabada

–       C/ Enladrillada, 23 i 49

–       C/ Jerónimo de Córdoba, 9

Rehabilitació integral de tres edificis d’habitatges situats al centre històric de  Sevilla. Oportunitat única de viure en aquest lloc amb tots els serveis i les comoditats que ofereix. Habitatges d’1 i 2 dormitoris ubicats al carrer Jerónimo de Córdoba, 9 (a què corresponen les imatges següents), amb acabats amb les millors qualitats, instal·lació d’aire condicionat, videoporter i parquet flotant.

–       C/ Ángeles, 7

Rehabilitació integral d’un edifici per habitatges exclusius de tipologia diversa: dúplexs, àtics i apartaments de 2 i 3 dormitoris. Situats al centre de Sevilla, a escassos metres de la catedral. Disposen d’instal·lació de climatització i calefacció individual per terra radiant, pavimentació de parquet, armaris encastats i cuina moblada i amb  electrodomèstics. Acabats excel·lents als habitatges i les zones comunitàries.

MOMENT_Solvia_post_SevillaLes millors oportunitats s’acaben aviat. Afanya’t a accedir a Solvia.cat i fes realitat la teva oportunitat! 

<< tornar