Juny 2018 #53
Solvia Stores

En primera persona: coneix les Solvia Stores de Sevilla

Facana SevillaSolvia posa a la disposició dels seus clients les Solvia Stores, un espai en el qual professionals immobiliaris proporcionen l’assessorament i l’ajuda necessaris acompanyant durant la compra, venda o lloguer d’un habitatge. Des de l’inici de la cerca fins a la fase de formalització, oferint un servei personalitzat i amb les eines que garanteixen un procés eficaç i professional. Solvia compta amb diverses tendes a Andalusia i a Sevilla, concretament, opera a les zones de Remedios – Triana i Nervión. A continuació et presentem aquestes dues tendes de la mà dels seus directors.

José Ramón López de la Manzanara ha dedicat tota la seva trajectòria professional al mercat immobiliari. En concret, els últims tres anys va ser col·laborador comercial de Solvia. Ara ha decidit apostar pel model d’intermediació immobiliària de Solvia, a través de les seves franquícies.

JRL de la Manzanara Sevilla (Franquicia)De Solvia destaca la seva imatge de marca, serietat, professionalitat i sobretot l’equip humà que s’encarrega de gestionar i donar suport en l’engegada del projecte Solvia Stores. La tenda que dirigeix José Ramón, situada al carrer Gènova 4, opera tant a Remedios com a Triana, dues zones molt consolidades dins de la ciutat de Sevilla i amb molta demanda de clients que perceben una millora del mercat i majors oportunitats.

Sevilla claraPer la seva banda, Óscar Mejías García va apostar pel projecte de les tendes de Solvia pel seu caràcter il·lusionant, ambiciós i diferencial i per les garanties d’èxit avalades per una marca capdavantera al mercat.

Oscar Mejias Garcia Sevilla 1Per a l’Óscar el que diferencia les tendes Solvia de la resta d’agències és l’honestedat, transparència i professionalitat que s’ofereix en l’atenció i cura dels clients. En aquest sentit, destaca que els clients que acudeixen a la Solvia Store de Nervión a l’avinguda de la Buhaira, 4, requereixen d’un servei personalitzat i demanden l’assessorament de professionals que els aportin confiança, que els escoltin i ajudin en les diferents fases del procés de compravenda. Per aconseguir-ho, els serveis que aporta Solvia estan basats en l’honestedat, transparència i professionalitat.

Sevilla foscaNotícies relacionades

Raons per acudir a les Solvia Stores quan es necessita comercialitzar un habitatge

En primera persona: coneix les Solvia Stores de la Costa del Sol

Solvia obre el seu primer Hub a Madrid

<< tornar