Juny 2018 #53
Solvia Stores

En primera persona: coneix la Solvia Store de El Campello

Solvia Stores El CampelloSolvia compta amb diverses tendes a la província d’Alacant, entre elles, la Solvia Store de El Campello. Aquesta Store es troba en una de les artèries comercials i turístiques més importants de la localitat i ofereix serveis d’intermediació immobiliària a tots aquells clients que necessiten comprar, vendre i/o llogar un habitatge amb Solvia al municipi.

Com a professional del sector, José Manuel Olmedilla sempre havia sentit la necessitat de treballar amb els criteris de gestió més moderns i innovadors i, definitivament, va arribar a la conclusió que el projecte Solvia Store era la millor manera de posicionar el seu negoci immobiliari de la resta d’empreses que es dediquen a la intermediació. Per això, va decidir apostar pel model de franquícia de Solvia.

La Solvia Store del Campello es va inaugurar el 2016 i per a José Manuel ha aconseguit una cosa molt difícil de fer: convertir a tots els integrants de l’empresa que gestionava anteriorment en subjectes actius, és a dir, tots els assessors aporten valor al negoci optimitzant els processos i oferint un servei de màxima qualitat als clients que volen comprar, vendre o llogar un habitatge a El Campello amb Solvia.

Solvia Stores El Campello oficina

El mercat immobiliari de El Campello és molt dinàmic, un fet que obliga a estar molt atent a les oportunitats. Tot i que el municipi es troba en una zona de costa –fet que podria incitar a pensar que les vendes estan sotmeses a una estacionalitat concreta– la demanda en aquesta zona no només es concentra en determinats mesos de l’any. Al contrari, l’excel·lent climatologia de El Campello fa que els clients s’interessin a fixar no només una segona residència sinó també la seva llar habitual al municipi.

Xalet en venda a Solvia Store El Campello

Xalet en venda a Solvia Store El Campello

José Manuel afegeix que els clients que visiten la Solvia Store comencen a percebre que és un bon moment per comprar un habitatge i que, entre les seves principals inquietuds, destaca conèixer al detall els costos associats a la compravenda d’un habitatge. En aquest sentit, els professionals de la Solvia Store de El Campello vetllen per oferir el millor assessorament possible; acompanyant en tot moment als clients, resolent aquests i altres dubtes que puguin sorgir durant el procés de compra i/o venda d’un immoble.

Notícies relacionades

Raons per acudir a les Solvia Stores quan es necessita comercialitzar un habitatge

Franquícies Solvia, un nou model d’intermediació immobiliària

<< tornar