Maig 2018 #52
Solvia Stores

En primera persona: coneix la Solvia Store d’Alacant

solvia_store_potada

Vistes des d’un habitatge en venda en el centre d’Alacant que comercialitza la Solvia Store

A finals de 2015 Solvia va obrir la seva primera botiga a peu de carrer a Espanya, i ho va fer a la ciutat d’Alacant. Des d’aleshores, Solvia ha anat inaugurant agències immobiliàries per tot el territori nacional. Les denominades Solvia Stores estan liderades per un equip de professionals que proporcionen l’assessorament necessari als clients que necessiten comprar, vendre o llogar el seu habitatge amb Solvia. Per conèixer millor aquest nou model d’intermediació immobiliària, conversem amb la directora de la Solvia Store d’Alacant.

Silvia Pérez Guillén va decidir apostar pel projecte Solvia Store perquè representava perfectament la visió i l’ambició d’una companyia com Solvia, amb la capacitat d’adaptació als nous temps que demana el sector immobiliari.

silvia_perez2

Silvia Pérez Guillén, directora de la Solvia Store Alacant

La rebuda del projecte a Alacant ha estat molt positiva, encara que alguns clients encara associaven la companyia amb la comercialització d’actius bancaris. Per donar a conèixer millor què és Solvia, es considera prioritari establir un assessorament en cadascuna de les fases del procés de compravenda i aportar experiència, confiança i excel·lència. Tot això sumat a la garantia de transparència i a l’aval d’una marca consolidada, amb l’objectiu de donar resposta als clients alacantins preocupats per rebre un assessorament professional en la venda o compra d’un habitatge.

Respecte al mercat de l’habitatge a la ciutat d’Alacant, Silvia comenta que es tracta d’un mercat molt competitiu i amb un producte molt variat: des d’habitatges d’obra nova a segona mà, residència de vacances i també actius per a clients inversors. En aquest sentit, destaca que la percepció que els alacantins tenen del sector immobiliari comença a ser positiva.

Per conèixer tota l’oferta d’habitatges que Solvia comercialitza a Alacant clica aquí.

Notícies relacionades

Solvia t’ajuda a comprar, però també a vendre i a llogar la teva llar

Solvia arriba a la teva ciutat de la mà de les Solvia Stores

<< tornar