Maig 2018 #52
Corporatiu

El saló BMP obre la seva XVIII edició amb optimisme en la recuperació del sector

La XVIII edició del saló immobiliari Barcelona Meeting Point (BMP) ha obert aquest dimecres les seves portes i en la seva inauguració els organitzadors i les administracions públiques han afrontat amb optimisme el futur del sector a Espanya. El director general d’Arquitectura, Habitatge i Sòl del Govern central, Juan Van-Halin, ha destacat que el BMP és un dels salons immobiliaris més importants d’Europa i al que el Ministeri de Foment vol donar “tot el seu suport” per la importància d’aquest sector per a l’economia.

SOLVIA AL BMP

L’estand de Solvia al BMP, amb més de 200 metres quadrats de superfície, disposa d’una zona comercial i una zona d’innovació clarament diferenciades. Solvia vol aprofitar aquest important certamen immobiliari per fer evident el seu lideratge en el sector, amb una proposta de valor fonamentada en el rigor, la serietat, la professionalitat i la innovació.

El visitant de BMP podrà conèixer els projectes finalistes del Premi Solvia i viure una experiència innovadora a l’estand de Solvia en ser partícip de l’Observatori de l’Habitatge Solvia Innova, amb vuit estacions interactives amb realitat immersiva i impressions en 3D. Tot aquest desplegament tecnològic amb vídeos, jocs interactius i demos permetrà al visitant conèixer la realitat actual de Solvia, així com tendències en l’habitatge i escenaris de futur.

L’atenció a través d’iPad permetrà així mateix deslocalitzar l’atenció més enllà del mateix estand i, d’aquesta manera, oferir al visitant un servei dinàmic i innovador.

Solvia com a operador immobiliari de referència a Espanya fa temps que desenvolupa iniciatives innovadores que contribueixen a configurar un nou model del sector immobiliari en el futur. Així, disposa de l’Observatori Solvia Innova, pensat com un espai d’estudi i reflexió del que ha de ser l’habitatge dels anys pròxims.

És en el marc d’aquest observatori que sorgeix el Premi Solvia i que, el juliol passat, es va presentar l’informe Tendències de futur a l’entorn de l’habitatge, el primer d’aquest abast que s’ha fet fins ara a Espanya. Solvia també ha posat en marxa recentment, i en línia amb aquesta voluntat d’innovació en l’àmbit immobiliari, el projecte 0,0 Madrid, en col·laboració amb el Col·legi d’Arquitectes de Madrid (COAM), enfocat al disseny d’habitatges urbans de consum energètic gairebé nul.

Font: Europa Press, Solvia

<< tornar