Octubre 2017 @ca #45
Decoració

El poder dels detalls

moment_solvia_cambiodetallesCanviar de casa en temps de crisi és un luxe que tan sols és a l’abast de ben poques persones. Amb els pressupostos familiars sota mínims, la millor opció és redecorar la teva lar canviant exclusivament els petits detalls. D’aquesta manera, aconseguiràs donar un aspecte nou a la casa teva i mantindràs les despeses dins d’uns límits raonables. En aquest article trobaràs deu consells per aconseguir que puguis reestrenar la teva llar sense obres i amb molt poca inversió econòmica.

  • Sense portes. Hi ha portes de casa que sempre estan obertes, especialment les del saló amb la cuina o algun passadís o distribuïdor. Eliminant-les i pintant els marcs com les parets tindràs la sensació de més amplitud.
  • El poder dels quadres. Un element tan simple com un quadre pot canviar radicalment l’aparença de la teva llar. El millor és utilitzar-los per centrar l’atenció en alguna paret. Ara bé, no oblidis penjar-los a l’altura dels ulls.
  • Paper pintat. La millor manera de donar un nou estil a la nostra llar és canviar les parets. En comptes de pintura, utilitza paper pintat. A més de poder netejar més bé, aconseguiràs un ambient molt més acollidor.
  • A dalt i a baix. Un canvi de llums i de terra, encara que sigui recobrint-lo amb catifes, transformarà tot el saló. Sigues prudent amb els llums per tal no recarregar l’ambient i, pel que fa a les catifes, és millor que siguin llises i no estampades.
  • Regula la llum. La il·luminació és un dels elements clau a l’hora de decorar la nostra llar. Si col·loques un potenciòmetre aconseguiràs regular la intensitat de la llum i donar un nou ambient a les habitacions per molt pocs diners.
  • Mobles nous. Una petita modificació dels armaris donarà una nova vida a les teves habitacions. Per a això, canvia les portes per unes altres de noves. Si les pintes de color clar o les substitueixes per unes de vidre, hi guanyaràs en sensació d’espai.
  • Sòcols. Si vols donar un altre aire als teus passadissos i zones de distribució, aposta per col·locar sòcols. A més de protegir la part inferior de les parets, aconseguiràs que els sostres semblin més alts.
  • Miralls. Una altra manera de donar una nova vida a casa teva és col·locar alguns miralls en llocs clau. Si els situes a prop i davant de les finestres aconseguiràs més claror i que la teva llar sembli més gran.

<< tornar